Skocz do zawartości

[rower]Szosa do 1000 zł

kowal119

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebuje używanej szosówki do 1k zł, ewentualnie do 1500 nówka. Co moglibyście polecić w tej klasie cenowej?? Bo przepatrzyłem bardzo dużo ofert allegro i nie wiem na co się zdecydować. Chciałbym żeby był to rowerek na shimano 105, ewnetualnie nówka to na campagnolo xenon lub shimano sora.

Napisano

we Wrocławiu w Koeing serwis, w warszawie jest nieco drożej - 1300zł, ale zawsze możesz się targować ( http://rowery-happy.pl/product_info.php?cP...products_id=717 ). Teraz w sklepach powinieneś się spodziewać ok.30% obniżek - poza tym jezeli zaproponujesz, ze kupisz w tym sklepie jeszcze osprzęt SPD wtedy mozesz jeszcze wytargować lepsze warunki.

co do tanich kalarek jeszcze możesz dostać w miarę tanio nowego Vertec'a 7005lau w cenie 1000zł - taką ofertę daje jakaś firma z pod krakowa.

Napisano

we Wrocławiu w Koeing serwis, w warszawie jest nieco drożej - 1300zł, ale zawsze możesz się targować ( http://rowery-happy.pl/product_info.php?cP...products_id=717 ). Teraz w sklepach powinieneś się spodziewać ok.30% obniżek - poza tym jezeli zaproponujesz, ze kupisz w tym sklepie jeszcze osprzęt SPD wtedy mozesz jeszcze wytargować lepsze warunki.

co do tanich kalarek jeszcze możesz dostać w miarę tanio nowego Vertec'a 7005lau w cenie 1000zł - taką ofertę daje jakaś firma z pod krakowa.

Ja bym właśnie potrzebował w Krakowie. I spd też potrzebuje, tylko chyba buty kupię sobie odzielnie. A co myślisz o rowerku sport 2 z decathlona?? Moze poczekac do jesieni z zakupem. Znalazlem w komisie bikershopa w Krakowie używaną bianchi na pełnym shimano 105za 700 zł. Rowerek zdaje mi sie super ale ryzyko kupna używanego sprzętu jest oczywiste, ale w bianchi mam 9 biegów na kasecie a w tej meridce chyba 7-biegowy wolnobieg

Napisano

A w jakim stanie napęd w Bianchi? Bo jak w dobrym to bierz, wolnobieg nie jest rozwojowy a kaseta 9 biegowa spokojnie Ci wystarczy. Napisz coś więcej o tej 105 za 700zł.

Napisano

ta 105 wydaje się być okazją - pytanie brzmi w jakim jest stanie? napęd i koła?

PS: w pt przyjdzie do mnie wreszcie moj nowy nabytek - merida road 850 B)

Napisano

Ale na 2x7 to tylko Sora zostaje. A cena i tak nie mała. A z kolej przejście na 8/9 biegów wiąże się z modernizacją tylniego koła (piasta).

Napisano

Ale na 2x7 to tylko Sora zostaje. A cena i tak nie mała. A z kolej przejście na 8/9 biegów wiąże się z modernizacją tylniego koła (piasta).

Ta bianchi jest w Krakowskim komisie. Gość mówi, że może mi opuścić cenę do 650 zł. Napęd jest w bardzo dobrym stanie, wszystko proste, nasmarowane, widac ze rowerek był zadbany. Ma parę lat, ale koła nie mają centry dużej, a w komisie powiedzieli mi, że w serwisie za darmo mi wycentrują. Rower waży niecałe 10 kg jak mówi sprzedawca, lakier jest nienaruszony, na rurkach bianchi columbus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...