kowal119 Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Potrzebuje używanej szosówki do 1k zł, ewentualnie do 1500 nówka. Co moglibyście polecić w tej klasie cenowej?? Bo przepatrzyłem bardzo dużo ofert allegro i nie wiem na co się zdecydować. Chciałbym żeby był to rowerek na shimano 105, ewnetualnie nówka to na campagnolo xenon lub shimano sora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus333 Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 rower merida road 850 - 1000zł po obniżce, i model wyższy 880 teraz chyba kosztuje 1700zł -> http://www.rowerymerida.com.pl/rowery.php?kol=5&gr=31&id=216 <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 rower merida road 850 - 1000zł po obniżce, i model wyższy 880 teraz chyba kosztuje 1700zł -> http://www.rowerymerida.com.pl/rowery.php?kol=5&gr=31&id=216 <- a gdzie mozna kupic w tej cenie 850?? Bo na tej stronie jest za 1500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus333 Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 we Wrocławiu w Koeing serwis, w warszawie jest nieco drożej - 1300zł, ale zawsze możesz się targować ( http://rowery-happy.pl/product_info.php?cP...products_id=717 ). Teraz w sklepach powinieneś się spodziewać ok.30% obniżek - poza tym jezeli zaproponujesz, ze kupisz w tym sklepie jeszcze osprzęt SPD wtedy mozesz jeszcze wytargować lepsze warunki. co do tanich kalarek jeszcze możesz dostać w miarę tanio nowego Vertec'a 7005lau w cenie 1000zł - taką ofertę daje jakaś firma z pod krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 we Wrocławiu w Koeing serwis, w warszawie jest nieco drożej - 1300zł, ale zawsze możesz się targować ( http://rowery-happy.pl/product_info.php?cP...products_id=717 ). Teraz w sklepach powinieneś się spodziewać ok.30% obniżek - poza tym jezeli zaproponujesz, ze kupisz w tym sklepie jeszcze osprzęt SPD wtedy mozesz jeszcze wytargować lepsze warunki. co do tanich kalarek jeszcze możesz dostać w miarę tanio nowego Vertec'a 7005lau w cenie 1000zł - taką ofertę daje jakaś firma z pod krakowa. Ja bym właśnie potrzebował w Krakowie. I spd też potrzebuje, tylko chyba buty kupię sobie odzielnie. A co myślisz o rowerku sport 2 z decathlona?? Moze poczekac do jesieni z zakupem. Znalazlem w komisie bikershopa w Krakowie używaną bianchi na pełnym shimano 105za 700 zł. Rowerek zdaje mi sie super ale ryzyko kupna używanego sprzętu jest oczywiste, ale w bianchi mam 9 biegów na kasecie a w tej meridce chyba 7-biegowy wolnobieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 A w jakim stanie napęd w Bianchi? Bo jak w dobrym to bierz, wolnobieg nie jest rozwojowy a kaseta 9 biegowa spokojnie Ci wystarczy. Napisz coś więcej o tej 105 za 700zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus333 Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ta 105 wydaje się być okazją - pytanie brzmi w jakim jest stanie? napęd i koła? PS: w pt przyjdzie do mnie wreszcie moj nowy nabytek - merida road 850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 No ja ja dostalem w pon swoja meride 850... szkoda tylko ze niema w niej klamkomanetek. Ps. mozna wymienic jak gwrancja sie skonczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axi Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ale na 2x7 to tylko Sora zostaje. A cena i tak nie mała. A z kolej przejście na 8/9 biegów wiąże się z modernizacją tylniego koła (piasta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ale na 2x7 to tylko Sora zostaje. A cena i tak nie mała. A z kolej przejście na 8/9 biegów wiąże się z modernizacją tylniego koła (piasta). Ta bianchi jest w Krakowskim komisie. Gość mówi, że może mi opuścić cenę do 650 zł. Napęd jest w bardzo dobrym stanie, wszystko proste, nasmarowane, widac ze rowerek był zadbany. Ma parę lat, ale koła nie mają centry dużej, a w komisie powiedzieli mi, że w serwisie za darmo mi wycentrują. Rower waży niecałe 10 kg jak mówi sprzedawca, lakier jest nienaruszony, na rurkach bianchi columbus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.