ACTIVIA Napisano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Jedynie co mi pozostało to jeden epixon czarny połysk. Pod ośkę 9mm i koło 26: to jest już bardzo mały wybór, tym bardziej że od przyszłego roku będą już modele tylko 27,5", 29", 650B+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazel78 Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 (edytowane) No to niezbyt dobra wiadomość, bo co maja zrobić użytkownicy rowerów z kołami 26 jak już nawet Suntour o nich zapomina o Rock Shox nie wspominając. Chociaż przed chwila znalazłem takie coś na stronie SR model na 2018 rok. Edytowane 17 Października 2017 przez Azazel78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Katalogowo to teoretycznie może i jeszcze są lecz praktycznie to duży znak zapytania?????, Nawet szukałem po Europie i się dowiedziałem że pod koło 26" to dla nich już przeżytek Na dodatek od 2018 nie będzie już w produkcji Epixona TR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 18 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Poniżej wymiary nowego Aurona 650B+ RC2 PCS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 No to niezbyt dobra wiadomość, bo co maja zrobić użytkownicy rowerów z kołami 26 jak już nawet Suntour o nich zapomina o Rock Shox nie wspominając. RST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 @azazel78: pod 26" w sklepie bez problemu kupisz jeszcze rebę (w tym również z prostą sterówką i QR), sektora, recona. Ceny niestety są takie jak dla większych kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazel78 Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Dokumosa, wiem niestety Reba ale już tyko SoloAir a Recona Silver Tk mam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Tylko solo air są wszystkie reby od 5 lat. Nie mniej jednak w przedziale wagowym 6o-90kg dają one radę bez kręcenia w środku (powietrzna komora negatywna ma stałą objętość a ciśnienie w niej jest automatycznie wyrównywane z pozytywną). W bardziej skrajnych przyp trzeba dołożyć/odjąć tokeny z pozytywnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku będziemy mieć nowe Duroluxy R2C2 PCS 2018 z osią BOOST czyli 110x15mm i pod koło 29" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 31 Października 2017 Udostępnij Napisano 31 Października 2017 (edytowane) @@ACTIVIA, czyli jak dobrze rozumiem wlezie 29+? czy ten boost tylko dla picu? EDIT: nieważne, doczytałem już - pod 650B+ lub 29" Edytowane 31 Października 2017 przez akkwlsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Katalogowo duroluxy 650B+ są opisane pod rozmiar koła 27,5" x 2,8 (3,0 wejdzie spokojnie) lub 29" x 2,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 mam takie pytanie , przez telefon juz rozmawialem na temat tych nowych duro pod 29" a czy z TA będą jak nie to może da sie coś przerobić , no i czy one tez bedą mialy te srubki do nawilzania olejem filcówek pod uszczekami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Te Duroluxy 29" mają śruby do nawilżania gąbek. Co do Wersji TA to z czasem na pewno będą lecz jest to nowy model i na dzień dobry będziemy chcieć go wdrożyć przez co zaopatrujemy się w jedną wersję czyli R2C2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 a czy do tego zwyklego bez regulacji TA da sie później zamontować kardridż od TA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Tak da się, lecz musisz mieć odpowiedni pod 29" bo te z 27,5" będą trochę za krótkie, no chyba że będziesz potrzebował skok do 150mm w 29". Korek z gwintem 27,5" jest taki sam co 29" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 W amorkach od 2018 zauważyłem coś nowego, małe gówienko a dużo pomaga. Jest nią dziurka na misce. Bardzo pomaga przy powrocie amorka do pozycji zerowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 no właśnie nie mogę już doczekać się kiedy będzie miał Pan w sprzedaży Durolux'a 29" ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Aiony i Aurony 2018 już mam. Teraz tylko czekam na Duroluxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Wersje PCS miały być tylko w modelach BOOST a tu nagle trafiła nam się Partia Auronów 27,5" RC2 PCS 2018 z osią 100x15mm Niestety model ten jest bez błotnika w porównaniu co do 650B+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 dobre , dzisiaj zauważyłem, ze na stronie SUNTOUR kilka tygodni temu jeszcze byly pokazane amorki 29'' w wersji TA, dzisiaj zauważyłem ze usunęli to ze swej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 2 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Jak będzie dostawa to napisze tu ktore modele są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Jakiś komentarz można prosić odnośnie Aion35-Boost LOR 29”/27.5”+ w wersji 130mm skoku? Warto coś z nim zrobić przed jazdą? Jedzie taki do mnie w Primalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Na dzień dobry to od razu rób przegląd zerowy. W przyszłości możesz sobie zmienić tłumik na dużo lepszy RC2 PCS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Pojawiła nam się wersja limitowanej wersji Raidon XC RL-R z fabrycznie lepszymi tulejami oraz z kartridżem (tłumikiem) rozbieralnym. Koszt jeszcze nie znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Prawdopodobnie w okresie 13-14 marca będziemy mieć dostawę amortyzatorów z nowej kolekcji. Dla pierwszych 10 osób na wszystkie Epixony 2018 dajemy 10% zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi