ACTIVIA Napisano 22 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 @To_JaT jeszcże nie mam złych opini od klientów a sporo ich sprzedałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 24 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Poniżej nowy katalog amorków Suntour https://activia.sgl.pl/pdf/katalog-produktow-sr-suntour-2021.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 @ACTIVIA jaki jest najtańszy, sensowny (czyli trwały, tj. bez plastikowych tulei które momentalnie złapią luzy) amorek crossowy 28" 50-60mm skoku z piwotami? A jaki pod tarczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Mogę ci załatwić fajny NRX E-RLR z czarnymi rurami goleniowymi, blokadą na kierownicy i regulacją tłumienia za 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Pod jaki hamulec? Zapytam, bo to nie dla mnie, ale obawiam się że budżet nie ten. Trzeba coś za 5-6 stów, o ile istnieje. Zastanawiam się czy jest różnica w budowie NRX DRL Coil i Air, bo coś pamiętam że dopiero do powietrznym dawali lepsze ślizgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 W NRX-ach sprężynowych i powietrznych są takie same slizgi. Do 600zł to jedynie ten https://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory/nrx/28-cali_amortyzator-nrx-dlo-coil-czarny-mat-piwoty-2021/2030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_321 Napisano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 hejka A nie lepiej kupić sztywny widelec karbonowy, jak do rowerów przełajowych, przecież w tej cenie to będzie ugniatacz a nie amortyzator, a i na wadze sporo zyskasz. Na polnych ścieżkach lub leśnych drogach nawet spokojnie da radę a na komforcie na pewno nie stacisz, tylko koniecznie karbonowy, myślę że w tej cenie bez problemu znajdziesz. Ale to tylko moja opinia... jako że mam w rowerze przełajowym też sztywny amor karbonowy a sporo jeżdżę od jesieni do wiosny przełaj, i jest lux. Na tego ugniatacza sprężynowego szkoda kasy, a i waga nie mała. No chyba że powietrznego znajdziesz, ale to nie ten budżet raczej. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 Też mam w większości rowerów sztywne widelce - ale nie chcę nikogo uszczęśliwiać na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkkra Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 @ACTIVIA powiedz, czy wiadomo kiedy pojawią się w sprzedaży dampery TRIAIR2? Ciekawy wygląd - może bidon wreszcie nie będzie haczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Nic mi jeszcze o nich nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atari65xe Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego @ACTIVIA powiedz czy można zmienić skok w widelcu SF21-DUX7+EQ-RC2-6-L-T ze 160 na 140? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego @atari65xe Tak, lecz trzeba albo cały shaft wymienić albo samą rurke krótszą o 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi