ACTIVIA Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Teraz, irek83 napisał: @ACTIVIA, dzięki a co najlepszego jakościowo mógłbyś zaproponować do tego roweru i czy odczuję różnicę względem tego co jest fabrycznie montowane. https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-crossowe/rowery-hybrydowe/dual-sport/dual-sport-4/p/23176/ Do jakiej kwoty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irek83 Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Zapomnijmy o kwocie maksymalnej, chce wiedzieć co będzie najlepsze jakościowo i czy odczuję różnicę po ewentualnej przesiadce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Hm rure mam w gravelu tapered a ośkę 12mm axle thru czy coś podobnego. Nie ma pod takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 23 godziny temu, irek83 napisał: Zapomnijmy o kwocie maksymalnej, chce wiedzieć co będzie najlepsze jakościowo i czy odczuję różnicę po ewentualnej przesiadce. Są fajne modele crossowe od Suntoura lecz wszystko pod oś 15mm, i sterówkę taper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Mam mieć do końca przyszłego tygodnia NRX S-RLR z kolekcji 2019 pod sterówkę 1/1/8 i oś 9mm . Cena to 1149zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irek83 Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 2 godziny temu, ACTIVIA napisał: Są fajne modele crossowe od Suntoura lecz wszystko pod oś 15mm, i sterówkę taper Wielka szkoda, że lepsze tylko na taperowaną główkę. Jak będę chciał wymienić na coś fajniejszego to pozostaje mi tylko RockShox paragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Muszę obadać jaki tam jest rozstaw rur goleniowych. Moze udało by mi się wtedy załatwić ci fajny amorek z prostą sterowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irek83 Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 @ACTIVIA, daj znać jaki masz pomysł, dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Czy był bys w stanie zmienić piaste koła i przejść pod oś 15mm bo jest większy zakres wyboru dobrego amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irek83 Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 @ACTIVIA, czy ten widelec który mam w rowerze to ten model czy inny ? http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory/nrx/28-cali_amortyzator-suntour-nrx-s-rlr-lite-czarny-mat-dysk-2018/1205 W tej chwili nie będę w stanie przeprowadzić takich modyfikacji, ale wiem o co Ci chodzi, taka modyfikacja faktycznie zwiększa zakres wyboru lepszych amorków. Dziękuję za sugestię Po modyfikacji masz na myśli ten amortyzator ? http://activia.sgl.pl/czesci/amortyzatory/mobie25/28-cali/318 Bo widzę wszystko jest na taperowaną główkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Za bardzo się zapędziłeś z twoim amorkiem. Aktualnie masz ten budżetowy z rocznika 2018 http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory/nrx/28-cali_amortyzator-nrx-drl-coil-czarny-mat-dysk-2019/1911 Ten co ty podałeś http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory/nrx/28-cali_amortyzator-suntour-nrx-s-rlr-lite-czarny-mat-dysk-2018/1205 jest już 3 razy lepszy jakościowo od tego co ty masz teraz Co do modeli Mobie to są dwa E25 i E45. E25 ma rury goleniowe 32mm a E45 ma rury goleniowe 34mm. Co do skoku to idzie przerobić pod każdy mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irek83 Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 @ACTIVIA, dzięki za sprostowanie, skoro ten powietrzny jest 3x lepszy od tego co mam, to nie wiem czy jest sens kombinować ze zmianą piasty. Jak uważasz, czy ten powietrzny nrx będzie dużo odstawał od amora na osi 15mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Sporo osób kupuje te NRX wersji S-RLR Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 PROMOCJA WEEKENDOWA Nowe Aiony RC z kolekcji 2019 za jedyne 1199zł. Promocja ta trwa tylko do Niedzieli (do jutra) http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory/aion/275-cali_amortyzator-aion-rc-275-15qlc-czarny-poysk-2019/1117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxWODNIKxxx Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kiedy nowe Axony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jakie parametry??? Rozmiar koła? Sterowka? Kolor?? Sporo Axonow juz przyszło lecz jeszcze nie wprowadziłem na stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Piotrze, masz na stanie Aiona ale w wersji 29" boost? Możesz pisać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxWODNIKxxx Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Panie Piotrze RL-RC 29 15QLC Taper 29cali boost 2019 czarny najlepiej jakby była wersja w połysku Edytowane 12 Stycznia 2019 przez xxxWODNIKxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Aiony 29" Boost dostępne mam tylko w wersji RC PCS 12 minut temu, akkwlsk napisał: Piotrze, masz na stanie Aiona ale w wersji 29" boost? Możesz pisać na PW Mogę pisać lecz się nie pytaj na forum tylko od razu pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 11 godzin temu, xxxWODNIKxxx napisał: Panie Piotrze RL-RC 29 15QLC Taper 29cali boost 2019 czarny najlepiej jakby była wersja w połysku Mam dostępne lecz koloru czarny mat. Wszystkie Axony boosty w Suntourze produkowane są już pod rury goleniowe 34mm z czarną anodą oraz w systemie PCS co podwyższa cenę takiego amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Przegladalem dokladnie Axony 29" boost-y i okazało się że występują także z rurami goleniowymi 32mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valgir Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 czesc, mam pytanie o amor santour ktory jest w rockriderze 520, wczesnieja wersja 2018 w dol miala dwie te sruby w przednim amorze, wersja 2019 ma juz tylko jedna. Ktora wersja jest lepsza czy to tylko kosmetyka czy warto juz szukac modeli 2019? wrzucam pogladowo zdjecie z nowa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Ten amortyzator co masz w rowerze to nie jest marki Suntour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 W dniu 6.01.2019 o 22:02, ACTIVIA napisał: Suntour Brnie do przodu. Z nowości co się dowiedziałem to brak sprężyn negatywnych w komorze powietrznej. W których to będzie modelach to tego jeszcze nie wiem Axon 2020 solo.air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Zaczynają od Axona . Suntour ma przechodzić na ten nowy system w nowych modelach na przyszłe lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi