Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jedynie co mi pozostało to jeden epixon czarny połysk. Pod ośkę 9mm i koło 26: to jest już bardzo mały wybór, tym bardziej że od przyszłego roku będą już modele tylko 27,5", 29", 650B+

Napisano (edytowane)

No to niezbyt dobra wiadomość, bo co maja zrobić użytkownicy rowerów z kołami 26 jak już nawet Suntour o nich zapomina o Rock Shox nie wspominając. Chociaż przed chwila znalazłem takie coś na stronie SR model na 2018 rok.

Edytowane przez Azazel78
Napisano

Katalogowo to teoretycznie może i jeszcze są lecz praktycznie to duży znak zapytania?????, Nawet szukałem po Europie  i się dowiedziałem że pod koło 26" to dla nich już przeżytek

Na dodatek od 2018 nie będzie już w produkcji Epixona TR

Napisano

Tylko solo air są wszystkie reby od 5 lat. Nie mniej jednak w przedziale wagowym 6o-90kg dają one radę bez kręcenia w środku (powietrzna komora negatywna ma stałą objętość a ciśnienie w niej jest automatycznie wyrównywane z pozytywną). W bardziej skrajnych przyp trzeba dołożyć/odjąć tokeny z pozytywnej.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

mam takie pytanie , przez telefon juz rozmawialem na temat tych nowych duro pod 29" a czy z TA będą jak nie to może da sie coś przerobić , no i czy one tez bedą mialy te srubki do nawilzania olejem filcówek pod uszczekami?

Napisano

Te Duroluxy 29" mają śruby do nawilżania gąbek. Co do Wersji TA to z czasem na pewno będą lecz jest to nowy model i na dzień dobry będziemy chcieć go wdrożyć przez co zaopatrujemy się w jedną wersję czyli R2C2

Napisano

Tak da się, lecz musisz mieć odpowiedni pod 29" bo te z  27,5" będą trochę za krótkie, no chyba że będziesz potrzebował skok do 150mm w 29". Korek z gwintem 27,5" jest taki sam co 29"

Napisano

W amorkach od 2018 zauważyłem coś nowego, małe gówienko a dużo pomaga. Jest nią dziurka na misce. Bardzo pomaga przy powrocie amorka do pozycji zerowej

f183.jpg?0.032227639001852326

Napisano

Wersje PCS miały być tylko w modelach BOOST a tu nagle trafiła nam się Partia Auronów 27,5" RC2 PCS 2018 z osią 100x15mm

Niestety model ten jest bez błotnika w porównaniu co do 650B+

f1753a.jpg?0.0640430138550121

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jakiś komentarz można prosić odnośnie Aion35-Boost LOR 29”/27.5”+ w wersji 130mm skoku? Warto coś z nim zrobić przed jazdą? Jedzie taki do mnie w Primalu :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Pojawiła nam się wersja limitowanej wersji Raidon XC RL-R z fabrycznie lepszymi tulejami oraz z kartridżem (tłumikiem) rozbieralnym. Koszt jeszcze nie znany

• 3 tygodnie później...
Napisano

Prawdopodobnie w okresie 13-14 marca będziemy mieć  dostawę amortyzatorów z nowej kolekcji.  Dla pierwszych 10 osób na wszystkie Epixony 2018 dajemy 10% zniżki

f194.jpg?0.07873811282413867