Gość Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Nie mam pojęcia, kupiłem go chyba w sierpniu i dopiero zamontowałem bo dla mnie sezon się już skończył. Czekam niecierpliwie na wiosnę. Bierz od @Activia, będziesz miał rurę ALU i uszczelki z wargą, bo o ile pamiętam chyba nie wszystkie miały. Amor sam w sobie wygląda bardzo solidnie, podobają mi się naklejki, co prawda nie są pod lakierem tak jak np na ramie, ale nie są to też zwykłe naklejki które zaraz zaczną odpadać. Activia chyba pisał że są "wprasowane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gentile Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Nie no, bez przesady, śniegu jeszcze nie, można się testowo przejechać, choćby z ciekawości. Wsiadaj, ale już! i daj znać jak się spisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Ciężko się jeździ bez kół, przerzutki, korby itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gentile Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Dla prawdziwego pasjonata to nieistotne drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 (edytowane) Ciężko się jeździ bez kół, przerzutki, korby itd Dobre Edytowane 5 Listopada 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gentile Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 To ponawiam pytanie do autora, czy ten z linka powyżej ma sterówkę alu i podaną wagę 1945g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 (edytowane) Wszystkie Raidony od 2016 zakupione u mnie mają aluminiową sterówkę i waga jest taka jak napisałeś Edytowane 6 Listopada 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymony Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 To ja mam jakiś unikat Może nabierze wartości kolekcjonerskiej, to zamienię na lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Nowy patent jaki zauwazyłem w Suntourze to miski służące szybkiej zmianie skoku, bez ściągania spreżyn negatywnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymony Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 A da się je kupić osobno? I czy będzie pasować do starszych modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Rozwiązanie niby fajne, ale z drugiej strony trzeba dokupić kolejny element a teraz wystarczy przełożyć PIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Jak z tymi miskami będzie w przyszłości to tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Poniżej macie katalog Suntour 2017 https://issuu.com/srsuntourinc/docs/srs-0816-2k17_catalog_cover_2_final Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 No no no, nowy Aion i Auron wyglądają nieźle, jak cena pozostanie w okolicach obecnych modeli a ja będę przy kasie jak będą dostępne to z chęcią się skuszę na nowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Bardzo fajne będą Aurony 650B+ RC2 PCS z rurami goleniowymi 35mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Brzmi super, ale wiadomo po ile będą? Mi się w końcu udało zmieścić 650b+ do obecnego Aiona 29, jak porównywałem z prześwitami w necie, to te u mnie wydają się być wystarczające, nawet z założonym błotniczkiem. Ale mimo wszystko kusi, żeby wypróbować coś nowszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Nie miałem jeszCze ich w ręku przez to się nie wypowiem na twój temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Mam dla was niezbyt ciekawą informację, ponieważ Aiony oraz Aurony wersji 650B+ będą dopiero w 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 No to zasmuciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Najgorsze będzie to że Super sprawujący się Auron w testach wersji PCS nie będzie jeszcze w seryjnej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Na wszystkie, amortyzatory pod koło 26" prowadzimy Wyprzedaż, do -30% taniej. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 W końcu będą czarne tłoczki w damperach Suntour Duair, Unair oraz Raidon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Chciał bym was poinformować że w przyszłym tygodniu będzie nowa dostawa Suntourów z kolekcji 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavvelll Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Wiadomo coś więcej z terminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Miał być ten, natomiast coś się opóźnia. Mam nadzieję że będzie w przyszłym tygodniu bo sam mam mnóstwo zamówień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi