moryc Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 Witajcie! To mój pierwszy post na tym forum, ale liczę na to że nie zostanę przez to potraktowany jak zupełny obcy Otóż mam problem z identyfikacją roweru - poniżej jego fotki. Czy ktoś ma jakikolwiek pomysł odnośnie marki i roku produkcji tego modelu? Niestety brak wskazówki w postaci naklejek utrudnia nieco sprawę - jedynie na podsiodłowej ostała się resztka naklejki z końcówką napisu "antie". Charakterystycznym elementem jest blokada po lewej stronie tylnego widelca, szukając w internecie znalazłem podobny patent w szwajcarskich rowerach. Dodatkowo bagażnik jest szwajcarski, co mogłoby sugerować że i cały rower jest stamtąd. Za wszelkie podpowiedzi byłbym bardzo wdzięczny.
firefoks Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 "rower nieznanego pochodzenia" - miejmy nadzieję,że pochodzenie jest znane a rower jest nieznanego producenta
popo00 Napisano 13 Września 2015 Napisano 13 Września 2015 mi to wygląda na rower marki Ziege, zakomite maszyny, głównie z Niemiec - z Bawarii, sporo ich było widać w szwajcarskich Alpach,występują do teraz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.