skwarek2 Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 moją gojirrę Bierz od Prezesa - jeszcze Ci powie jak złożyć rower i czego możesz się obawiać a z czego cieszyć. PS już się najeździłeś czy to nie Twoja bajka?
RafalxM Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 tia...i lepiej się szybko decyduj...ja mam za krótkie nogi kilka cm...ale już zacząłem trenować !
Mod Team anarchy Napisano 24 Września 2015 Mod Team Napisano 24 Września 2015 PS już się najeździłeś czy to nie Twoja bajka? Moja bajka moja i podoba się coraz bardziej ale sytuacja zmusza sprzedać teraz a nie dopiero (tak jak chciałem) na wiosnę
popo00 Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 naucz się że "bynajmniej" ma całkiem przeciwne znaczenie niż to, które używasz, przez co Twoje wypowiedzi stają się nonsensowne. nie wiem jak ty odczytałeś w tym kontekście słowo "bynajmniej" że całe zdanie stało się nonsensowne ...no bez jaj...
Mod Team anarchy Napisano 3 Października 2015 Mod Team Napisano 3 Października 2015 Miodki... idźcie na piwo może Bynajmniej to nie miejsce na tego typu rozważania
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Października 2015 Mod Team Napisano 3 Października 2015 Ja tylko ponownie dodam, że Planet-X to mój osiedlowy sklep (15 minut z buta, 5 na rowerze) i jak angsta to mogę w miare czasu i możliwosci przechwycic ramę/klamoty osobiscie, sprawdzic i posłac dalej, czyli do Polszy... bynajmniej I «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi,np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.» bynajmniej II «wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np.Czy to wszystko? – Bynajmniej.» Tak za Słownikiem PWN Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.