groohaa Napisano 9 Września 2015 Napisano 9 Września 2015 Kupię rower crossowy męski. Wymagania osprzętowe: - klasa Deore (co nie znaczy ze nie może być lepsze, albo ze jakiś element nie może być Alivio) - amortyzator: cos więcej niż popularny NEX (fajnie by było mieć RL) Wymagania rozmiarowe: - wzrost: 169 - noga: 76-77 Jestem oficjalnie w rożnych tabelkach w okolicach ramy 17"-18", ostatnio mierzyłem Evado M (19") i choć klejnoty trochę na ramie, to o lekkim przechyleniu było OK, za to jestem przyzwyczajony do pochylenia w jeździe, wiec rama Evado S byłaby dla mnie za krótka, nawet M mogłaby być lekko dłuższa...
groohaa Napisano 4 Października 2015 Autor Napisano 4 Października 2015 Nieaktualne (sorry, ale nigdzie nie widzę opcji usunięcia ani edycji tego ogłoszenia...)
Mod Team anarchy Napisano 5 Października 2015 Mod Team Napisano 5 Października 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.