Gość Pawel Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Jaki rower bedzie lepszy rock raider 340 z dcatlonu czy MTB LAZARO E-V1 MEN SHIMANO ALTUS+AMOR [nie znam sie czesciach] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Budżet? Długość nogi? Wysokość? Gdzie będzie używany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Witam mam 184-5 cm wzrostu długość nogi 84-85 w bucie mierzone, budżet chciałbym się zmieścić w 800 zł, raczej spokojna jazda ( w tym roku jestem przed operacją kolana ) nasze piękne ulice i chodniki + leśne ścieżki rowerowe chciałbym zrobić 25 km dziennie . spotkałem się już parę razy z opinią że wymiana wolnobiegu drogo wychodzi ( drogo ile to może być ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 w bucie mierzone A bez? drogo ile to może być Do wymiany jest piasta lub całe koło czyli około 200zł i kaseta około 50 Jeśli możesz to lepiej dołóż 200zł i kup rower lazaro/kands z kasetą(napęd 3x8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dzieki za odp, w takim razie celuje w kands energy 1300. Lub lazaro ev 3 któryś bedzie lepszy ??? Ewentualnie czy jest coś z tymi akcesorjami Marki bardziej sklepowej kros. Giant romet merida co mógłbym zobaczyc w sklepie,, DLugosc nogi bez buta 84cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rove Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Obydwa modele sa godne uwagi,to też po częsci kwestia przekonania do danej marki oraz osprzętu. Osobiscie bedąc na Twoim miejscu wybrałbym Lazaro ev 3,po prostu bardzo mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Pawel
Jaki rower bedzie lepszy rock raider 340 z dcatlonu czy MTB LAZARO E-V1 MEN SHIMANO ALTUS+AMOR [nie znam sie czesciach]
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.