lenowy Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Czy ktoś z Was używa zegarka Garmin 310XT jako licznika rowerowego z opcjonalnym czujnikiem kadencji i prędkości? Czy podłączenie tych czujników ma duży wpływ na zużycie baterii, i czy ogólnie ten zestaw daje radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucher Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Daje radę. Specjalnie dużej różnicy w zużyciu baterii nie zauważyłem jak miałem 310-tkę, chodziła te swoje naście godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qugar Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Mam takie same doświadczenia jak wyżej ale z 910xt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.