rurokura Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 halo! od jutra siedze w beskidzie żywieckim; konkretnie węgierska górka codziennie planuje jeżdzić tam po górach ,bede tam conajmniej tydzień ,a moze więcej moje średnie dzienne przeloty 50-70 km, ale jeśli jeżdzisz wiecej to też powinienem dać rade zatem jeśli ktoś ma ochote przejechać sie wspólnie gdzieś po górach to zapraszam ,miło bedzie sie przejechać niesamemu od jutra jedyny mozliwy kontakt ze mną to telefon: 696 832 256 adam ,dziś mozna kontaktować się jeszcze tu start wycieczek u mnie -najlepiej w.górka ,zywiec ,i okolice czas:jak najwcześniej ,ale 10 rano też moze być ,koniec wieczorem ,, no chyba ze masz śpiwór ,mate ..mam namiot, wiec mozna nocowaćgdzieś po lasach plan wycieczki .. mam kilka pomysłow ,masz swój to podaj pozdrawiam ja
Oktanek Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 halo! od jutra siedze w beskidzie żywieckim; konkretnie węgierska górka codziennie planuje jeżdzić tam po górach ,bede tam conajmniej tydzień ,a moze więcej moje średnie dzienne przeloty 50-70 km, ale jeśli jeżdzisz wiecej to też powinienem dać rade zatem jeśli ktoś ma ochote przejechać sie wspólnie gdzieś po górach to zapraszam ,miło bedzie sie przejechać niesamemu od jutra jedyny mozliwy kontakt ze mną to telefon: 696 832 256 adam ,dziś mozna kontaktować się jeszcze tu start wycieczek u mnie -najlepiej w.górka ,zywiec ,i okolice czas:jak najwcześniej ,ale 10 rano też moze być ,koniec wieczorem ,, no chyba ze masz śpiwór ,mate ..mam namiot, wiec mozna nocowaćgdzieś po lasach plan wycieczki .. mam kilka pomysłow ,masz swój to podaj pozdrawiam ja na jednodniowy wypad sie pisze;) mozna jechac np. na gore zar;p ladne podjazdy sa i jeszcze lepsze zjazdy;p
tysiu Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 Dobrze by było abyś na przyszłość nie podawał nr telefonu no chyba że na priva
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.