YourName Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 Witam, z góry sorry jeżeli nie ten dział, ale jestem tu nowy, więc musicie mi wybaczyć Mam zamiar kupić nowy rower górski, gdyż mój pięcioletni arkus uległ zniszczeniu (do wymiany wolnobieg oraz przerzutki przód i tył). Mam zamiar maksymalnie wydać na niego 1400 zł. Moją uwagę przyciągły na razie trzy modele krossa, a mianowicie hexagon R3, R4, oraz R5. Zależy mi na kołach o wielkości 27,5. Mój wzrost to 173cm i 63kg. Czy możecie mi doradzi, który z tych modeli wybrać? Wiem, że R5 ma najlepsze parametry z nich wszystkich, ale czy warto dopłacać do niego, czy lepiej zaoszczędzić Jeździć trochę będę (dwa razy w tygodniu po 3km i dwa razy w tygodniu po 6km). Z góry dzięki za pomoc
Root Admin Mieciu Napisano 8 Września 2015 Root Admin Napisano 8 Września 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.