LukaszHor Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 Nagle skończyła się susza i dwukrotnie złapała mnie ulewa na rowerze. Po kilkudziesięciu kilometrach w deszczu zacząłem słyszeć dzień wcześniej nasmarowany łańcuch, więc pora chyba ostawić oliwkę na suche warunki i kupić coś na mokre. Przeglądałem oferty sklepów i opinie użytkowników i z tego co widzę najpopularniejsze są trzy: Shimano Wet Lube Finish Line Cross Country Finish Line Ceramic Wet Lube Co z tego polecacie? Nie musi być ultra trwały. Wystarczy, że będę miał pewność, że wytrzyma na łańcuchu jakieś 100 kilometrów w lekkim-średnim deszczu. Po jeździe i tak myję rower i smaruję na nowo.
Mod Team durnykot Napisano 8 Września 2015 Mod Team Napisano 8 Września 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.