Paweł 13 Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 siemka mam problem bo składam rower no tak naprawde to przedudowywuje i niewiem czy jak do swojego AUTHOR IMPULSE SX dam naped Deore LX to niewiem czy bede go mugł później dać do ramy np.kelly's magnus czy bedzie pasował pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Ile ma lat ten rower ? Przerzutka tyl mocowana na hak ? To bedzie hak potrzebnye jak zakupisz LX. Druga sprawa jaki osprzet ? Cala grupa ? Kupujesz kasete nie wolnobieg sprawdz czy kolo tyl jest komatybilne , jesli piasty tez to po problemie. Jak z hamulcami czy vbrakei mozna zamontowac i linke poprowadzic , to juz pol biedy. Poza tym kupisz przednia przerzutke i moze sie okazac ze inna srednica w kelysie inny ciag ( Deore ma uniwersalny i redukcje nie wiem jak nowy LX mozliwe ze tez ale trzeba sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 a czy shimano alivio mozna mocowaćna hak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Tzn mowimy hmm o adapterze haka tak ? Nie wiem w sumie jak mozna to nazwac ;] , jesli tak to taki hak mozna praktycznie w kazdym sklepie kupic , 5-6 zl , i kazda przerzutke zamontujesz od Acery po XTR. Tanie przerzutki typu Tourney juz maja taki hak , one wlasnie sa teoretycznie przeznaczony do tanich rowerkow , stalowych , ktore w ogole nie mialy miejsca na takie haki jak w ramach alu zazwyczaj sie spotyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.