Darkwojtek Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 WitamChciałem się zapytać gdzie można znaleźć jakąś firmę co by mi zrobiła własny strój kolarski.Szukam i jakoś nie mogę znaleźć bo wszyscy mają minimum np 5 albo 10 kompletów trzeba zamówić A mi wystarczy jeden komplet ( koszulka krótki i długi rękaw na lato i zimę spodenki krótkie i długie na lato i zimę, może jeszcze chusta i kurtka ) Cena to z 200 za każdą rzecz Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 http://questteam.home.pl/questsportnew/magento/index.php/indywidual/?___store=default Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucher Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Albo martombike. Całkiem sensowne ceny i terminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.