qb41 Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Witam, Pytanie do kolegów z Krakowa: czy wiecie gdzie mogę obejrzeć i przymierzyć się do krossa B12?
Poochaty Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 jest kilka sklepów krossa, u nich pytaj. Ale myslę, że jeśli chodzi Ci o rozmiar, to niższe modele będą miały taką samą geometrię, różnić się będą osprzętem.
beskid Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Jak mogą mieć tą samą geo skoro sprawa dotyczy topowych 3 modeli HT?? Nie licz na to, że taki drogi model będzie w którymkolwiek ze sklepów nawet w Krk. Tego typu półka cenowa idzie tylko pod zamówienie. Zostaje Ci ktoś kto go ma lub B11 lub wizyta na targach. Chyba w tym miesiącu będą w Kielcach.
qb41 Napisano 7 Września 2015 Autor Napisano 7 Września 2015 Tak właśnie myślałem i obawiałem się tego. To nic podzwonie dla świętego spokoju i uderzam na targi.
beskid Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Akurat pytałem konkretnie na Balickiej w Bikersporcie i na zamówienie. Nikt nie zaryzykuje u siebie roweru HT za 14K.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.