mtbmck Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Witam, szybie pytanko, planuje kupić 29er'a. i teraz tak... myśle nad krossem b7 ale boje się o rame, kiedyś miałęm level a4 ( którego poleciliscie mi tutaj 6 lat temu ) no i po 5 latach jazdy pękła rama waże około 100kg i krosik był wykorzystywany w ciezkim terenie wiec mu sie nie dziwie. wracając do tematu z powodu ramy przyciąga mnie trek x-caliber 8 z dożywotnią gwarancją. oba te rowery można wyhaczyc teraz na necie za około 3 tys. macie moze jakies uwagi? jakies inne propozycje? i jeżeli chodzi o cene to wolałbym jednak wydać 2500-3000 niż 3000-3500 wiec prosze nie polecać czegoś w góre. no i jeszcze bede musiał znalezc rame 23' bo wzrost 197cm... rower uzywany bedzie 10% miasto, 40% trasa i 50% las i góry.
beskid Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Nie moja sprawa ale jak już zmieniasz rower i idziesz z duchem czasu to może warto poszukać oferty z powietrznym amorem. Tak na szybko http://allegro.pl/rower-romet-mustang-1-0-29-wyprzedaz-i5626641163.html lub coś z Unibike'a. Ewentualnie Krossa ale B8.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.