seraph Napisano 24 Lutego 2016 Napisano 24 Lutego 2016 W Rocket Ron Perfomance też problemu nie ma i nie było nawet na początku oprócz symbolicznych wycieków, a jest lżejsza od wersji tubeless.
topol Napisano 24 Lutego 2016 Napisano 24 Lutego 2016 Pany,nie piszę,że się nie da. Piszę,że mleczne opony powinny być nieco mocniejsze. Perforance takimi nie są. Te pocenie się,wynikało moźe z juź nieco zoranej opony.
vpablov Napisano 24 Lutego 2016 Napisano 24 Lutego 2016 W Rr performance faktycznie na początku, trochę pociły się boki.
Mieteczek Napisano 25 Lutego 2016 Napisano 25 Lutego 2016 Ze swojej strony dodam, że "dacing" w wersji EVO trzyma wzorowo ciśnienie, także w 100% polecam i nie radzę ryzykować i oszczędzać na tanich oponach.Z wersją performance męczyłem się 2 dni(może przez to, że była po lekkim przebiegu(1-2kkm?, ale bieżnik w bardzo dobrym stanie, guma nie spękana), ale za nic nie chciała się uszczelnić.Muszę też bardzo pochwalić Bontragera XR3 podobna jakoś jak schwalbe tylko na moje oko o wiele miększa guma. Mleko od leo Wentyle rubena Taśma gorilla
radziuGD Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 A mi się pocą evo ss ale na bieżniku i oznacza to tyle, że trzeba dolać mleka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.