Tom3k88 Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Witam, szukam jakiejś torby, która będzie mi towarzyszyć przez długi czas w różnych sytuacjach życia codziennego. Chcę uczyć rower moim głównym środkiem transportu po mieście, dlatego potrzebuję też czegoś w czym wszystkie moje graty się zmieszczą. Rowerem będę przede wszystkim dojeżdzał do pracy i na wszelkiego rodzaju zajęcia sportowe, więc torba musi zmieścić: -laptopa 15 cali -parę butów sportowych -ręcznik -komlet ciuchów na zmianę -pojemnik z jedzeniem Tak więc wydaje mi się, że przynajmniej te 25L powinna mieć, a może nawet lepiej i 30L. Pierwsza lepsza troba kurieska pewnie dałaby by radę, ale większość z nich ma jedną wielką komorę i nic poza tym, wolałbym jednak, jakby miala trochę więcej kieszonek. Najbardziej odpowiada mi Chrome Citizen Messenger Bag i nawet dałbym za Nią te 140USD, chociaż to chore pieniądze, ale jeszcze bardziej chory jest koszt wysylki do PL, całe 65USD, a 200USD już nie jest dla mnie warta, szukam więc alternatywy. Bagaboo Wrokhorse L też wygląda całkiem fajnie, ale podstawowa troba jest goła, a ze wszystkimi dodatkami cena rośnie jeszcze wyżej niż Chorme. Czy jest jakieś lekarstwo na moją bolączkę, czy trzeba bulić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3k88 Napisano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Jest jeszcze taki wynalazek w Diverse, w sklepie stacjonarnym za 200zł, ale jakoś nie ogarniam tego systemu nośnego. Przypomniało mi się jeszcze jedno wymaganie. Do torby musi wejść para łyżew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.