Skocz do zawartości

[torba kurierska] Wielozadaniowy wół roboczy

Tom3k88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam jakiejś torby, która będzie mi towarzyszyć przez długi czas w różnych sytuacjach życia codziennego. Chcę uczyć rower moim głównym środkiem transportu po mieście, dlatego potrzebuję też czegoś w czym wszystkie moje graty się zmieszczą. Rowerem będę przede wszystkim dojeżdzał do pracy i na wszelkiego rodzaju zajęcia sportowe, więc torba musi zmieścić:

-laptopa 15 cali

-parę butów sportowych

-ręcznik

-komlet ciuchów na zmianę

-pojemnik z jedzeniem

Tak więc wydaje mi się, że przynajmniej te 25L powinna mieć, a może nawet lepiej i 30L. Pierwsza lepsza troba kurieska pewnie dałaby by radę, ale większość z nich ma jedną wielką komorę i nic poza tym, wolałbym jednak, jakby miala trochę więcej kieszonek. Najbardziej odpowiada mi Chrome Citizen Messenger Bag i nawet dałbym za Nią te 140USD, chociaż to chore pieniądze, ale jeszcze bardziej chory jest koszt wysylki do PL, całe 65USD, a 200USD już nie jest dla mnie warta, szukam więc alternatywy. Bagaboo Wrokhorse L też wygląda całkiem fajnie, ale podstawowa troba jest goła, a ze wszystkimi dodatkami cena rośnie jeszcze wyżej niż Chorme.

Czy jest jakieś lekarstwo na moją bolączkę, czy trzeba bulić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...