ImInTrance Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Siema Chciałbym przeserwisować moje piasty Formula DC20/22. Czy ktoś z was zna rozmiar kulek ? Chodzi o rozmiar kulek przód tył jak i w bębenku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 a one nie są czasem na maszynowych łożyskach... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Te piasty są na kulkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 hmm ciężko coś o nich znaleźć. Może kulki będą jeszcze w dobrym stanie i nie będzie potrzeby ich wymiany. Wydaje mi się że poznasz ich rozmiar dopiero po wyjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Kulki mam wyjetę, jednak każda ma nieco inny wymiar na suwmiarce cyfrowej, pewnie przez zużycie. Fajnie byłoby znać dokładny rozmiar żeby się nie pomylić, może ktoś już wymieniał ? Ciężko idą mi poszukiwania na internecie a z Formuli mi nie odpisują na email Ogólnie po latach nadają się do wymiany, pozatym na 90% kilka już zgubiłem jutro sprawdzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Polecam zaopatrzyć się w coś takiego, Pewnie sporo ułatwi i to nie raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Fajny przymiar, pomyślę nad nim, dobrze mieć takie narzędzie Może ktoś już wymieniał kulki w Formuli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Te piasty to szrot w chwili kupna ... serio, wiem bo miałem z tym do czynienia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.