bikeme Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Witam! Od jutra rusza w Lidlu promocja na produkty firmy Ceravit i mam do Was pytanie co do jakosci tej firmy? Warto kupic ich produkty? Ja w tych sprawach jestem zupelnie zielony i na rowerze jezdze w zwyklych spodenkach, podkoszulku i czapce z daszkiem, ale chcialbym to zmienic i wreszcie wygladac jak pro Link http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=810 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B_art Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 To nie firma, a wlasna marka Lidla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 poczytaj sobie http://www.forumrowerowe.org/topic/170965-dyskonty-lidl-biedronka-aldi-etc-odziez-i-akcesoria-sportowe/page-33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 nie Ceravit tylko Crivit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf7701 Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Według mnie robią całkiem niezłe rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slave Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 też mam kurtkę rowerową(z 2014 roku) + strój(koszulka krótki rękaw + spodenki z szelkami) i uważam, że są całkiem niezłe jak za ta cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qkisek Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wczoraj kupilem kurtke i koszulke. naprawdę polecam. Sa dobrej jakosci no i cenowo fajne Do tego normalna rozmiarowka. Czyli XL to rzeczywiscie XL a nie XXXXL Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 co do jakości to jest mocno dyskusyjna, mam ich spodnie długie i 3/4, wkładka w czasie gdy sie nie jedzie na rowerze wygląda jakby miało sie g...... na końcu d......., chodzenie niewygodne. Jakość szwów porażająca, 2 dłuższe wyjazdy i nitki puszczają. Reszta też taka sobie tj. bluza, kurtka. Za tą cenę - niewarto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ja tam mam ze dwie ich koszulki i jakąś bluzę, zakładam je głównie do jazdy w mokrych warunkach przynajmniej nie szkoda mi ich utaplać błotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ja tam mam ze dwie ich koszulki i jakąś bluzę, zakładam je głównie do jazdy w mokrych warunkach przynajmniej nie szkoda mi ich utaplać błotem Dokładnie tak jak piszesz. Nie ma co się oszukiwać, ciuchy za 30 zł nie będą super jakości. Mam kilka ciuchów z Lidla i raczej jest to tandeta niż dobry produkt. Jeden sezon wytrzymają, później śmietnik, więc lepiej kupić coś markowego i mieć na kilka sezonów + dobrą jakość i wygodę noszenia. Takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 O jakości się nie wypowiadam, to moje pierwsze ciuchy na rower, różne od dresu i dżinsów Okaże się natomiast z rozmiarami jest masakra. Zazwyczaj nosze rozmiar L (175 cm, 80 kg, zaokrąglenia od piwa ), tu też wziąłem koszulkę, kurtkę i koszulke bieliźnianą. Ta ostatnia akurat, ale kurtka i koszulka jak worki i prawie do kolan Dziś byłem wymienić, prawie wszytko jeszcze jest, nie było tylko spodni z szelkami i tylko pojedyncze egzemplarze bez szelek. Większość już pootwieranych, więc sobie pomierzyłem, ciekawostka: kurtka z odpinanymi rękawami jest znacznie mniejsza od tego drugiego modelu, który nawet M był za wielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ja kupiłem ocieplane spodnie na szelkach i skarpety. Jestem bardzo zadowolony. Strefa wind stopera sięga poniżej kolan. Są "lepsze, droższe", które nie chronią kolan. W tej cenie nigdzie się nie znajdzie. Przetestowane w obecnej pogodnie i sprawdzają się w 100 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio.k1 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Kupiłem kurtkę na rower softshell (ta niebieska) i niezbyt jestem zadowolony. Pierwsze jazdy wczoraj paręnaście stopni więc pod spodem tylko t-shirt i odczucia moje są takie, że podczas jazdy dość chłodnawo mi było (na postoju znowu ciepło) a po powrocie do domu po prawie 50km głównie asfalt mogłem koszulkę wykręcać bo calusieńka mokra. Może jakąś że tak powiem termocośtam muszę koszulkę kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Kupiłem kurtkę na rower softshell (ta niebieska) i niezbyt jestem zadowolony Tutaj niestety cena jest wyznacznikiem jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Kupiłem kurtkę na rower softshell (ta niebieska) i niezbyt jestem zadowolony. Pierwsze jazdy wczoraj paręnaście stopni więc pod spodem tylko t-shirt i odczucia moje są takie, że podczas jazdy dość chłodnawo mi było (na postoju znowu ciepło) a po powrocie do domu po prawie 50km głównie asfalt mogłem koszulkę wykręcać bo calusieńka mokra. Może jakąś że tak powiem termocośtam muszę koszulkę kupić? no to jak miałeś gąbkę pod tym to niema się czemu dziwić bo nic tak jak bawełna nie magazynuje wilgoci, załóż koszulkę rowerową to odczucia powinny się zmienić ale nie licz na to że będzie ciepło i sucho, niestety nie ta półka cenowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ja kupiłem kurtkę i koszulkę rowerową z zasuwakiem. Też kupiłem te ciuchy konkretnie na zimę bo "nie żal wyciorać" Jakość moim zdaniem jest adekwatna do ceny, czego wymagać za 59 zł, kurtko-bluza nazwana softshellem nawet nie leżała obok średniej jakości softshella firmy choćby 4f, ma za to ważną rowerową zaletę w przeciwieństwie do droższych i lepszych ciuchów tego typu, można ją zwinąć lub poskładać i wrzucić do plecaka i zajmuje tyle miejsca co dwie zapasowe dętki i duża bułka Wziąłem te ciuchy w rozmiarze xl bo wszystko w takim kupuję, i 4f, i ciuchy z deca, cropp, jakieś tam koszulki z allegro itp. Okazało się w domu że żeby xl był dobry to musiałbym włożyć pod spód 2 bluzy. Także rozmiarówka dziwna ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Kurtkę wymieniłem na L a koszulka została bo cienkie ciuchy wolę mieć luźne, jakoś źle się czuję w tych opiętych pro-kolarskich kubraczkach. Np oczywistą oczywistością jest że jeżdżę w pampersie ale ubieram na wierzch jeszcze mega cienkie luźne spodenki Podsumowując to warto za tą cenę kupić wynalazki z lidla o ile nastawimy się że za rok czy dwa pójdą do kosza. Niestety ciuchów jeszcze nie miałem okazji przetestować w praktyce bo rower od wtorku gnije w serwisie, zresztą jak dla mnie to jest jeszcze dużo dużo za ciepło na softshelle, polary itp ocieplacze Obym pomógł, kupujcie bo warto ale za 5 zł więcej to już przepłacone ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 12 Września 2015 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Dzis bylem w Lidlu oddac kurtke. Patrzac na ilosc ubran w koszach jest szansa, ze odkupie kurtke 20% taniej. Oddalem kurtke bo byla za dluga, za szeroka w biodrach i pasie a za waska w klatce piersiowej a ze niedawno kupilem w Lidlu wiatrowke taka zwyczajna do chodzenia, ktora na rower tez moze byc szkoda mi bylo 59zl. Jak cena spadnie na 45zl to moze ja odkupie. Z Lidlowych rzeczy zostawilem spodnie bez szelek, zestaw lampek, torebke podsiodlowa z wyposazeniem i pompke podlogowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 12 Września 2015 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Swoją droga fakt, te kurtki Crivit są wąskie w klacie a dość szerokie w biodrach i w pasie. Nie wiem czym jest to spowodowane, to tak jakby były produkowane na suchoklatesów o miednicach szerokości matiza znających wysiłek fizyczny z eurosportu. To jest trafna uwaga co do tych ciuchów o której nie napisałem w moim poście wyżej. Ale jak pisałem, kupić tanio i zużyć szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek610 Napisano 12 Września 2015 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 To jest niemiecka rozmiarówka. Więc może nie tyle suchoklatesów, co osobników z rozbudowanym mięśniem piwnym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.