jacko90 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Nie wiem o co chodzi, ale nie mogę poprawnie założyć łańcucha. O co kaman? Wiem, że założenie łańcucha to najprostsza sprawa... Proszę się nie śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 przecież jest założony o co Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko90 Napisano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2015 A tylnia przerzutka nie powinna być w innej pozycji? Wygląda jakby łańcuch był za krótki (oczywiście tak nie jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 bo masz największy blat z przodu wrzucony i dość dużą koronkę z tyłu dlatego jest tak naciągnieta to normalne. Zrzuć na mniejszy to zmieni położenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Może się nawet okazać, że jeszcze parę ogniw dałoby się skrócić. Przecież ilość ogniw do wybrania przez przerzutkę, żeby łańcuch był naciągnięty zmienia się zależnie od przełożenia, więc kąt wózka się musi zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Prosta sprawa, jeśli tak jeździsz, to niszczysz napęd. Nieprawidłowe, krzyżowe przełożenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renatah Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 · Ukryte przez safian, 25 Listopada 2015 - Spam Ukryte przez safian, 25 Listopada 2015 - Spam Nie ukrywam też miewam czasmi z tym problem ale takimi rzeczami to u nas tata zajmuje się w domu. Każdą rzecz naprawi w rowerze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.