Seventy Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Witam. Czy mógł by mi ktoś doradzić w wyborze roweru szosowego do 3,5k -4k . Jeśli chodzi o wymagania to :-lekka waga- nie najgorszy osprzęt (min. Tiagra , może coś z Campy albo Srama )- może jakiś karbonik - lekkie koła ( w miarę )Rozmiar dobiorę wedle własnego uznaniaDzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Canyon Endurace AL 5.0 lub dozbierać do 6.0 lub Rose Pro Sl 2000. Mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Karbon, lekka waga i lekkie koła to zbyt duże wymagania jak na budżet do 4000 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 dobre koła są w rowerach od 6-7k wzwyż. do 4k radon, rose, canyon, później......author, scott, focus. Ogólnie amelinium + 105. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam. Czy mógł by mi ktoś doradzić w wyborze roweru szosowego do 3,5k -4k . Jeśli chodzi o wymagania to : -lekka waga - nie najgorszy osprzęt (min. Tiagra , może coś z Campy albo Srama ) - może jakiś karbonik - lekkie koła ( w miarę ) Rozmiar dobiorę wedle własnego uznania Dzięki ! Witam. Czy mógł by mi ktoś doradzić w wyborze roweru szosowego do 3,5k -4k . Jeśli chodzi o wymagania to : -lekka waga - nie najgorszy osprzęt (min. Tiagra , może coś z Campy albo Srama ) - może jakiś karbonik - lekkie koła ( w miarę ) Rozmiar dobiorę wedle własnego uznania Dzięki ! Hej, w tej kwocie można powybierać, szczególnie w używanych, które są o połowę tańsze, a często mało jeżdżone Karbonik - dla mnie niekonieczne (jeśli już to nowy), alu wystarczy, ważna jest fajna rama i osprzęt, minimum shimano 105, lepiej ultegra (tiagra czy sora to lipa) Sam kupiłem niedawno Cube na kompletnej 105, 4 lata za 2000zł - stan jak nowy, a za nówkę trzeba dać ze 4000zł Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.