Garbus Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Witam wszystkich, Ostatnio wymieniałem przednią przerzutkę u siebie w rowerze i niestety za mocno chciałem ją dokręcić. Kawałek aluminium, trzymający nakrętkę we wnęce strzelił i nakrętka wyleciała. Teraz nie mam jak tej przerzutki zamocować do ramy. Wszystko widać na załączonym zdjęciu. Sądzicie, że da radę jeszcze coś z tym zrobić czy lepiej kupić nową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Np dłuższa śrubka z nakrętką z drugiej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbus Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Od wewnętrznej strony jest mało miejsca, nie wiem czy coś się tam zmieści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Co to za przerzutka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renatah Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 A gwarancji nie obejmuje? Samemu to raczej ciezko jak już to ewentualnie nową kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.