mdabro Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Cześć, planuję wymianę wymianę sztywnego widelca na amortyzator. Czy możecie polecić jakiś warsztat godny zaufania (zrobią dobrze i nie zedrą skóry) na Bemowie lub w na Woli? Wiem, że zdaniem wielu z Was to proste, ale z różnych powodów nie chcę robić tego sam. Pozdrawiam, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Jeśli masz sztywny widelec to wymiana na amortyzator zepsuje geometrię. Co wypłynie na prowadzenie roweru, Co to za rower/rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdabro Napisano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Rower to stary unibike viper. Na samym początku był z amortyzatorem (ale słabym), potem ze sztwnym, teraz chcę aby był znowu z amortyzatorem. Myślę więc, że geometria to mu sie pogorszyła na sztywniaku a teraz wróci do normy. Pozdrawiam, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Nie znam tamtych okolic, ale dlaczego nie chcesz sam zamontować? W serwisie policzą ci pewnie z 50zł albo lepiej za robotę, która zajmie z 10-15min. Jak masz amorek, to nie ma co się rozdrabniać, tylko montować. Tam nie ma nic, co dałoby się zepsuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdabro Napisano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Tak jak napisałem - mam kilka powodów dla których nie chcę robić tego sam. Jakich - to nieistotne dla głównego tematu. Pozdrawiam, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaszczompf Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Ja się od niedawna serwisuję w AleRower na Kazubów, to równoległa do Powstańców Śląskich, pomiędzy Lidlem przy krzyżówce Powstańców z Górczewską, a wiaduktem nad trasą S8. Byłem u nich póki co dwa razy i ceny OK, tempo i jakość serwisu tez oceniam pozytywnie. Cennik serwisowy: http://www.alerower.pl/info/serwis-rowerowy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdabro Napisano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Już myślałem, że na Bemowie nie ma żadnego godnego uwagi serwisu ;-) Dzięki. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrunoWarszawa Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 · Ukryte przez anarchy, 2 Października 2015 - Do wyjaśnienia. Ukryte przez anarchy, 2 Października 2015 - Do wyjaśnienia. Dobry serwisant pracuje od lat w sklepie SPORT SET na Woli przy Obozowej 95 - dobre ceny komponentów, szybko i solidnie - a z ceną serwisu zawsze można się dogadać. Z tego co się orientuję handlują Suntourem, RST i Rock Shoxem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.