rowerzysta01 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 @Bar polecam axa cherto compact waga 2 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ze spadającą osłonką? Nigdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 @ Bar wątpię żeby ta osłona spadała, bo jest włożona do środka, to nie tani chińczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Jasne, natomiast gdzieś mi mignęło kilka opinii, że po wypadnięciu osłonki ze środka nie sposób już włożyć jej z powrotem. Co prawda widzę Cherto Compact 100 z nitami, ale to już waga 2,8 kg. Zatem pytanie o tanią linkę w rodzaju Onguard Akita 8039 nadal aktualne - którą konkretnie możecie polecić? Pytam nawet o takie tanie akcesorium, ponieważ często można się dowiedzieć o jakichś ewidentnych wadach danego modelu, których nie mają inne modele z podobnego poziomu cenowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 @Bar linka to dobry dodatek do już posiadanego zapięcia, oczywiście jeśli chcesz to na pewno onguard ma dosyć przystępne ceny, znalazłem jeszcze sekura KB 403 lub "Zabezpieczenie Zapięcie Linka do Roweru 150cm"... osobiście posiadam dodatkowo nexelo L233743NEX, fajna bo zachowuje się jak spiralna linka. Gdybym jednak miał brać coś taniego jako podstawowe zabezpieczenie to brał bym łańcuch MASTERLOCK QUANTUM 8391, Magnum 3106, Magnum 3040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Mam prośbę, możecie powrzucać zdjęcia Waszych zapięć aby był podgląd jak w realu wyglądają. Jak wozicie swoje zabezpieczenia? Znalezione w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.