vivon Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witam wszystkich Kupiłem używany rower, i chciałem go oddać do przeglądu w okolicach Nowego Sącza lub Limanowej. Zależy mi aby przegląd był zrobiony porządnie a nie na odwal, przy okazji w rozsądnej cenie. Ktoś coś poleci ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapt0r Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 http://rowery.limanowa.pl/serwis.html proszę. O to serwis, w którym sam robiłem kiedyś przeglądy swojego roweru oraz różne naprawy lub wymiany części. Już tego nie robię, ponieważ sam się na tym znam i to dobrze potrafię. No i mam do tego potrzebny sprzęt. Jednak wracając do tematu samego serwisu. Serwis wykonuje naprawy/przeglądy bardzo solidnie. Odkąd mój rower był tam ostatni raz dwa lata temu, nie było z nim żadnych problemów. Serwis ma swój sklep, z dobrą jakością. Niestety, serwis naprawia rowery dość długo. Jednak jest to spowodowane głównie ilością rowerów do naprawy. Drugą opcją, jest serwis rowery w sklepie Gol (Kross) Serwis połączony z sklepem rowerowym. O nim, nie mogę nic więcej powiedzieć, ponieważ nigdy tam roweru nie oddawałem. Jednak warto tam zajrzeć, i popytać o ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vivon Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Dzięki za odpowiedź. Podany przez Ciebie serwis oczywiście kojarzę, słyszałem o nim już wcześniej, i pewnie bym się nie pytał o inny gdyby nie fakt, ze znajomy za pełny przegląd roweru zapłacił 30zł. A wydaje mi się, że za tą kwotę nie da się zrobić porządnie przeglądu wszystkich elementów? Czy się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.