mtb_rider Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 witam !!! szukamy chetnych na 2 dniowy wyjazd w beskidy ?? przewidywana trasa : bielsko biala- szyndzielnia-klimczok-szczyrk-buczkowice-skrzyczne-barania gora-kamiesznica-zwardon- wielka racza - wielka rycerzowa-krawców wierch-złatna-redykalny wierch-boraczy wierch-lipowska-rysianka-romanka- trzy kopce- palenica-munczolik-pilsko-korbielow + ewentualnie jesli czas pozwoli : przelecz glinne - medralowa- jałowiec-stryszawa-sucha beskidzka termin : czekamy na poprawe pogody ilosc osob : na razie 3 pytania : na forum , badz gg 5877538 nie widze zadnych, prawdziwych zadnych przygod bikerow na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurokura Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 siemka jutro jade w beskidy ,(jestem w wegierskiej górce) i bede tam conajmniej tydzień ,moze 2 daj znać kiedy dokładnie jedziecie bardzo chetnie sie przyłącze ,jestem przy kompie do dzisiaj wieczora ,max jutro rana -a potem jestem cały czas tam dostepny i gotowy moje gg:2881271 kom:696 832 256 adam aha ,z góry ostrzegam >ja bym zmodyfikował lekko traske w miejscu "kamesznica-zwardoń-wielka racza" .. bo wchodziłem tam pieszo -i ta trasa na rowerze sie nie wjedzie .. a sama koncówka jest morderczo mordercza ..nawet na piechote .. a nie jest krótka ,no chyba ze na racze nie szlakiem dla pieszych ,ale innej trasy nie znam >jak istnieje takowa przejezdna to napisz generalnie słyszałem (chociaz nie jechałem) ze jest łagodniejsze i przejezdne podejscie na racze od strony rajczy > wiec ja bym proponował kamesznica-milówka(kawałeczek)-rajcza-wielka racza- a dalej jest juz git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 termin to piatek i sobota i raczej z bielska bo chcemy pozaliczac te szczyty , i tak masz blizej do bielska bo my jedziemy z okolic Suchej Beskidzkiej a kumpel z okolic Pszczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 temat mozna zamknac/usunac, wycieczka odbyla sie i bylo swietnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.