Skocz do zawartości

[wycieczka] beskid slaski i zywiecki

mtb_rider

Rekomendowane odpowiedzi

witam !!!

szukamy chetnych na 2 dniowy wyjazd w beskidy ??

przewidywana trasa :

bielsko biala- szyndzielnia-klimczok-szczyrk-buczkowice-skrzyczne-barania gora-kamiesznica-zwardon- wielka racza - wielka rycerzowa-krawców wierch-złatna-redykalny wierch-boraczy wierch-lipowska-rysianka-romanka- trzy kopce- palenica-munczolik-pilsko-korbielow + ewentualnie jesli czas pozwoli : przelecz glinne - medralowa- jałowiec-stryszawa-sucha beskidzka

termin : czekamy na poprawe pogody :)

ilosc osob : na razie 3

pytania : na forum :) , badz gg 5877538

nie widze zadnych, prawdziwych zadnych przygod bikerow na forum

siemka

jutro jade w beskidy ,(jestem w wegierskiej górce) i bede tam conajmniej tydzień ,moze 2

daj znać kiedy dokładnie jedziecie

bardzo chetnie sie przyłącze ,jestem przy kompie do dzisiaj wieczora ,max jutro rana -a potem jestem cały czas tam dostepny i gotowy

moje gg:2881271

kom:696 832 256 adam

aha ,z góry ostrzegam >ja bym zmodyfikował lekko traske w miejscu "kamesznica-zwardoń-wielka racza" .. bo wchodziłem tam pieszo -i ta trasa na rowerze sie nie wjedzie ..

a sama koncówka jest morderczo mordercza ..nawet na piechote .. a nie jest krótka ,no chyba ze na racze nie szlakiem dla pieszych ,ale innej trasy nie znam >jak istnieje takowa przejezdna to napisz

generalnie słyszałem (chociaz nie jechałem) ze jest łagodniejsze i przejezdne podejscie na racze od strony rajczy > wiec ja bym proponował kamesznica-milówka(kawałeczek)-rajcza-wielka racza- a dalej jest juz git :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...