majaja Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witajcie Od wiosny jeżdżę na rowerze do pracy tj. ok. 12 km dziennie. Czasem popołudniami robię jeszcze kilka, kilkanaście km. Uwielbiam jazdę na rowerze i chcę korzystać z roweru do późnej jesieni. Szukam kurtki na chłodniejsze poranki. Przede wszyskim zależy mi na oddychalności. Moim problemem jest tusza, z której wynika pewnie spore pocenie się. Ciekawe, że najbardziej poci mi się głowa Szukałam damskich kurtek w dużych rozmiarach i widzę, że będę miała ogromny problem. Producenci uważają chyba, że kobiety z nadwagą nie jeżdżą na rowerze. Zastanawiam się nad kupnem męskiej, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo to przecież całkiem inny model sylwetki i krój kurtki. Gdzie szukać dużych damskich rozmiarów kurtki o dobrej oddychalności? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Nie wspomniałaś nic o budżecie czyli pewnie cena nie ma dla Ciebie znaczenia. Na przykład tutaj jest kilka damskich kurtek, także w rozmiarze XXL (rozmiarówka jest zaniżona czyli wypadają większe niż wynika to z tabeli rozmiarów): http://www.goreapparel.co.uk/bike/womens/jackets/gbw-women-geartype-jackets-jackets,default,sc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.