norbertso Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 Witam, ile na wasze oko jest warta kolarzówka ze zdjęć poniżej oraz czy opłaca mi się inwestować w jej remont?(linki, suport, łańcuch, przerzutka tylna, przednia, hamulce, owijki oraz sztyca i siodło) http://pokazywarka.pl/jao9ho/#zdjecie15907796
Ipla Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 Na moje oko ładny rower, dlaczego chcesz zmienić przerzutki? Pięknie się prezentują i są w dobrym stanie wizualnym. Tak samo hamulce, może wystarczy zmienić linki,klocki i pozostanie wyregulować Na twoim miejscu bym zmienić pancerze,linki,klocki,owijka i ewentualnie klamki bym zmienił, resztę bym zostawił jeśli działa.
Garlock Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 czy opłaca mi się inwestować w jej remont?[...]suport, A gwint w suporcie masz francuski czy normalny (calowy)? Przyjrzyj się plastikowej obejmie przedniej przerzutki, na zdjęciu jest jakaś rysa, sprawdź czy to nie pękniecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.