tomek123456789 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 witam mam problem z doborem rozmiaru spodenek, w pasie mam 88 cm przy wzroście 176. jaki rozmiar S czy M? różnie producenci podają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ty tak na serio pytasz? Mamy za Ciebie przymierzyć i Ci powiedzieć? Bo nie wiem co mam myśleć o tym pytaniu. Nigdy nie kupowałeś spodenek że nie wiesz? Jak na serio masz stracha że kupisz zły rozmiar to zwrócisz na wymianę i po krzyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Na opakowaniu masz podane zakresy. Jak sam to określiłeś różni producenci różnie podają, ale podają podług obwodu a nie podług wzrostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.