seba1121 Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam czy ta kurtka nadaje sie na zime tak jak sprzedawca pisze o niej potrzebuje coś bo w zimę będę jeździł tez rowerem http://allegro.pl/shimano-cwjatwls13-kurtka-rowerowa-xxxl-i5339067184.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Wg mnie tak jeśli wentylatory o których sprzedawca pisze chronią przed przewianiem. Inaczej będziesz miał przeciągi. Użyłem kurtki Shimano zimowej raz w plenerze i poczułem wspomniany przeciąg, oddałem ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba1121 Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 tylko ona wygląda jak by to była bluza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Przeczytaj opis: ochrona przed wiatrem z panelami o podwyższonej oddychalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.