Skocz do zawartości

Oplaca sie kupic ten rower

IsXiS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie kupuj tego złomu.

Za tą cenne możesz kupić jakiś w miarę dobry rower ale z ramą sztywną. 

"Amortyzatory" bardzo słabe. Hamulce tarczowe mechaniczne też słabe  tak jak reszta osprzętu 

Ps. Popraw temat []

Napisano

Wejdź na olx/allegro i wpisz sobie rower dh / enduro / freeride jak chcesz do "zjeżdżania z gór"

Poszukaj sobie czegoś używanego na dobrym osprzęcie w cenie jaka Cie interesuje.

Napisano

Osprzęt znacznie lepszy. Za 1500 kupisz rower z hydraulicznymi tarczami i podobnym osprzętem jak dobrze poszukasz. 

kolarstwo gorskie nawet bardziej niz downhill

DH na rowerze za 1500? Samobójca? :bye2:

Ps. Popraw temat [] bo moderator zaraz usunie 

Napisano

Osprzęt dobry jak na tą cenę coś lepszego ciężko będzie znaleźć.
Hamulce nie są jakieś mega dobre ale będą znacznie lepsze od mechanicznych 

Napisano

Miesiąc temu zamawiałem Lazaro i poprosiłem o zmianę amorka i hamulce tarczowe na odrobinkę lepsze za rowerek zapłaciłem 1850 ale warto i przesyłkę dostałem gratis 

Napisano

no niestety nie air ale xcr lepszy zawsze niż standardowy xcm w xcr mam blokadę skoku na kierownicy a jak padnie to zamontuje Rock Shox XC32 TK Solo Air 100

Napisano

Ten rower co proponuje carlos2921 podoba mi sie skusilbym sie na niego tylko nie chcialbym 26 cali kola mam 173cm ale chcialbym 27,5 cala opony z tego co slyszalem to trudno dostac czesci do kol 26 jakby cos by sie chcialo wymienic

Napisano

Jak wolisz kolo 26" lepiej sprawdza się w lesie, na kamieniach i piachu 29" a 27,5" to takie ni pies ni wydra  to tylko kwestia marketingu no jak byś miał 185 cm to tak w tedy można się zastanawiać nad 27,5" ja mam 197cm i 26" jest ok.

Napisano

z tego co slyszalem to trudno dostac czesci do kol 26 jakby cos by sie chcialo wymienic
Źle słyszałeś części są dostępne w każdym sklepie.

No chyba że chodzi Ci o gotowe koła Mavic/Shimano to tak czasem są problemy. Cenny też nie są niskie 12zł/1szprycha :w00t:

Napisano

Poleczcie jakies wasze propozycje

Naszych propozycji nie ma powodu leczyć.

Popraw tytuł tematu, pisz po polsku, będzie łatwiej.

Jak wolisz kolo 26" lepiej sprawdza się w lesie, na kamieniach i piachu 29" a 27,5" to takie ni pies ni wydra  to tylko kwestia marketingu no jak byś miał 185 cm to tak w tedy można się zastanawiać nad 27,5" ja mam 197cm i 26" jest ok.

A jak kamienie są w lesie?

I jak przy 185 można się zastanawiać nad 27.5 to przy 197 nie powinno się pomyśleć nad 29 calami?

Zlituj się i zastanów nad tym co piszesz, tym bardziej że usiłujesz komuś coś doradzać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...