irethx Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam! Planuję zakupić rower. Nie jestem specjalistą od rowerów górskich. Nie szukam wysokiej klasy roweru, najlepszej marki za wysoką cenę. Otóż zastanawiam się nad kupnem roweru B'twin Rockrider 340. Ma być to zakup przez internet. I tu pojawia się problem ... Rozmiary przedstawiają się następująco (według wzrostu): S (150-165) M (165-175) L (175-180) XL (180-195) Mój wzrost to 165 cm. A więc jestem jakby "na granicy". Myślę, że w rozmiarze S byłby za mały, a z kolei M za duży. Jestem bardziej nastawiona na M. Jednakże wolę zapytać, ponieważ być może ktoś już tak dokonywał zakupu rozmiaru bądź po prostu lepiej się na tym zna. S czy M? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 B'twin Rockrider 340 Wiesz że ten rower to złom a nie rower górski? Przeczytałeś opis? OGRANICZENIA W UŻYTKOWANIU Nie nadaje się do kolarstwa górskiego w wyboistym terenie. Poszukaj lepiej jakiegoś innego roweru. Najlepiej używany. Jeśli rower ma służyć do jazdy po asfalcie lub lekkim terenie to lepszym wyborem będzie rower typu cross. Mój wzrost to 165 cm. Długość nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.