panavio Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam. Mam szybkie pytanie, bo nie chcę nic zepsuć, czy mogę poluzować śrubę montującą przewód do zacisku w celu obrócenia końcówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekleczkowski Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Poluzuj ją bardzo delikatnie, ustaw przewód i dokręć. Robiłem tak kilka razy i nigdy nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panavio Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Możesz go nawet wyjąć, niczemu to nie przeszkadza, dopóki nie uronisz kropli z przewodu lub zacisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi