XTRAX Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Witam mam małe pytanie. Zakupiłem Rock Shox XC28 i mam zamiar zmienić sprężyne na Solo Air z XC32 czy istnieje taka możliwość? A pomysł narodził się z odwiedzin Sklepu i serwisu gdzie zobaczyłem kompletyny zestaw naprawczy. Liczę na waszą pomoc Pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 A niby dlaczego ma się dać ? Zastanów się ... Dwa totalnie różne widelce w totalnie różnych systemach i z totalnie różnymi wymiarami ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XTRAX Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Czy istnieje jakiś zestaw od innego amortyzatora do RS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Wyjaśnij mi co ty kombinujesz ? Kupiłeś budżetowy widelec na stalowej sprężynie i myślisz ze istnieje tani sposób "plug&play" aby przerobić go na widelec ze sprężyną powietrzną ? Podpowiem ci nie tędy droga ... NIE DA SIĘ. Jak dopiero kupiłeś tego XC28 i jeszcze go nie montowałeś w rowerze, to postaraj się go zwrócić i dozbieraj brakujący budżet do XC32 Solo Air i go (lub inny widelec podobnej klasy) kup. Pozdrawiam Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez rzezniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Wszystko sie da, a jak widelec jest nowy to da sie na pewno. Ale tylko metodą ... "Panie Kaziu, pan mnie to wytoczy ... " http://www.forumrowerowe.org/topic/97178-amortyzator-rock-shock-dart3-air/ polecam lekturę i na przyszłość przemyślane zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Wszystko sie da Tak ale nie na zasadzie idę do sklepu kupuje zakładam i mam ... jak domniemam o taki sposób pyta autor tematu. Zabawa z "panem Kaziem" za kumpla jest wykonalna ale może finalnie nie dać oczekiwanego efektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Inaczej się faktycznie nie da tylko polska myślą techniczną, ale nie taką żeby przyszedł kto i rzekł "panie a kto to panu tak spier....niczył? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi