Klark Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Witam Mam rower z amortyzatorem jak w temacie. Niestety jest dla mnie za miękki (ważę 100kg). Czy istnieje możliwość wymiany sprężyny na twardsza? Jeśli tak to jaka byłaby dla mnie odpowiednia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Podaj mi wymiary twojej sprężyny a szczególnie grubość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klark Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Szukałem w internecie i nigdzie nie mogę znaleźć tych danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 bo to musisz sam wykręcić ze swojego amorka i zmierzyć. Szukanie w ciemno to nic ci nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi