Fisher1079 Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Witam. Zmieniłem kilka czesci w rowerze , ale łancuch zaczal ocierac o ramę (foto). Mogłby mi ktos pomoc w czym lezy problem )mi sie wydaje ze łancuch jest za długi, ale nie jestem obyty w tych sprawach dlatego wolałem zaczerpnac porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos121 Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Gdzie ten łańcuch ociera ? Bo na tym zdjęciu to nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher1079 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Przy tylnej korbie , o rame pomiedzy kołem a pedałami i przy przednich zebatkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos121 Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Zarówno przednia jak i tylna przerzutka wymaga regulacji . Kilka instrukcji znajdziesz w internecie lub serwis rowerowy ( też nie powinien być to duży koszt ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher1079 Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Zalezy mi na tym aby zdobyc doswiadczenie (samodzielnie naprawic rower w 100%). Regulacja nie pomaga. Myslisz ze to moze byc wina zbyt długiego łancucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 · Ukryte przez Fenthin, 26 Sierpnia 2015 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 26 Sierpnia 2015 - Brak powodu Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza
Marcin9 Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Tak to może być wina za długiego łańcucha. http://roweroweporady.pl/jak-dobrac-dlugosc-lancucha-rowerowego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.