wwd Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Moje hobby to fotografia. Robię zdjęcia amatorsko, bo nie mam dobrego sprzętu, ale czasem gdy czekam na "ofiarę" i uda mi się pstryknąć dobrą fotę to efekty dają wiele radości. Oprócz przyrody fotografuję też moje dziewczyny, zwłaszcza najmniejsza uwielbia pozować :-) Pozy tym lubię gry komputerowe, ale niestety nie mam na nie czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Ja poza rowerem gram w WoWa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ostatnio mam słabość do ostrej stali i kupuje co rusz jakieś noże - niedawno nazwałem to hobby. Powstała maja zajawka survivalem, która pewnie jeszcze rozrośnie się. Szukam dość solidnych sztuk i głównie chińczyki, ale pewnie pojawi się coś bardziej renomowanego. Noże łatwo się fotografuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Brydżyk, tenis, góry. A najlepsze to dobrzy kumple, może być do tego piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Książki - głównie literatura faktu Zdjęcia - i to jest niestety najgorsze. Głupi krzak potrafi być dla mnie na tyle inspirujący, że zrobię mu zdjęcie. Obiecałem sobie że w tym sezonie nie będę woził na rowerze niczego czym da się robić zdjęcia, no poza telefonem Gry komputerowe - mam równe 400 gier na steam, większości nawet nie ruszyłem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Z tymi zdjęciami mam podobnie, szlak by trafił tego co wymyślił aparat w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuadDamage Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Informatyka, głównie hardware i software, w tym siedzę od lat. Programowanie jest spoko ale odpada bo niestety jestem matematycznym głąbem Sieci i ich bezpieczeństwo są ciekawe, lecz wymagają bardziej rozwiniętej wyobraźni (także przestrzennej w pewnym sensie), ale coś tam łapię. Do tego elektronika powiązana ze sprzętem komputerowym (różnego rodzaju DIY głównie). Znalazłoby się jeszcze parę, lecz mój budżet i zarobki z miejsca je wywalają nawet z mojej wyobraźni, a szkoda. Na mechanice rowerowej i samochodowej też zdeczka się znam, potrafię wymienić tłumik w Punciaku, to już coś haha. Jak macie jakieś problemy z komputerami (ale nie takie co rozwiązanie jest na 1 stronie w google) to możecie śmiało pisać do mnie na PW a w miarę możliwości czasu pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskier02 Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Ja jak jest ciepło, to strzelam sobie rekreacyjnie z łuku:) a ostatnio zacząłem składać metalowe modele Metal Earth. Poza tym od czasu do czasu jakieś gierki wideło, chociaż ostatnio brak czasu i chęci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilov Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Oczywiscie koszykówka ! Wreszcie robi sie ładnie i mozna zacząć grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Ostatnio? Zdecydowanie ASG mojego syna - on wymyśla upgrade, ja muszę to rozbierać i przerabiać Żeby nie być gołosłowny (konwersja cm do mini beryl): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Extraks Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 A ja pogrywa trochę w szachy, warcaby. Gdy jest większa ekipa, to gramy w pokerka. Generalnie ta ostatnia gra chyba jest najbardziej wciągająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Brydż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrion Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Książki, książki, książki Czytam bezustannie z przerwami na rower i pracę. Nie mam ulubionego rodzaju literatury. Hołduję zasadzie, że jak książka nie szarpnie mnie przez pierwsze sto stron, to odpuszczam. Kiedyś jak zaczynałem jakąś powieść, to musiałem ją skończyć, choćby nie wiem jak była nudna. Najbardziej uwielbiam książki z cyklu: jeszcze jeden rozdział i idę spać. I bardzo rzadko mi się to udaje:) Tenis. Wybitnie amatorsko, ale lubię się zmachać na korcie. Wcześniej w życiu bym nie powiedział, że jest to tak wymagająca dyscyplina. W przyszłym tygodniu rozwieszają siatki na otwartych kortach niedaleko mnie i zaczynam zabawę. Swoją drogą 17 zł za godzinę gry to jak za darmo. Piwa rzemieślnicze. Pierwsze kraftowe piwo odkapslowałem w grudniu 2014 roku i tak od browaru do browaru, od stylu do stylu po prostu zakochałem się w tym trunku. Mnogość małych browarów i ich prześciganie się z recepturami owocuje taką ilością rzemieślniczego piwa, że naprawdę nie wiem, co musiałoby mnie zmusić, by kupić teraz jakieś Tyskie czy Żubra. Cóż, jestem hop-headem! Muzyka metalowa. Głównie siedzę w death i black metalu, ale solidnym thrashem tez nie pogardzę. W związku z tym czasem majątek wydaje na płyty i koncerty. I właśnie za niecałe trzy tygodnie czekają mnie dwa rzeźnickie gigi. Po cichu powiem Wam, że napieprzanie się pod sceną przez godzinę to świetny trening wydolnościowo-siłowy Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arecki1338 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 W moim przypadku, to stolarstwo, uwielbiam dlubac w drewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 U mnie książki , modelarstwo redukcyjne ( kiedyś startowałem w zawodach) , wypady w teren z wykrywaczem , no i granie w kapeli ( Maanalainen). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatic724 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Kulturystyka i boks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 A moje drugie hobby to akwarystyka. Ze względów lokalowych mam tylko dwa małe akwaria (25 i 60 litrów), ale staram się żeby były ładne i zadbane. Ostatnio zacząłem nawet prowadzić bloga na temat tego większego zbiornika. Nie jest to pisanie nastawione na pozyskiwanie odbiorców ale bardziej w formie prywatnego dziennika (co, gdzie i kiedy wydarzyło się w akwarium). W każdym razie tak to mniej więcej wygląda: Będzie mi również bardzo miło jeśli ktoś zajrzy na mojego bloga: http:\\moje60l.blogspot.com Książek nie traktuję jako hobby ale sporo czytam. Dla mnie to nigdy nie było hobby - to raczej sposób na życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Hobbystycznie i półprofesjonalnie odzyskuję dane z dysków twardych i pamięci Flash, przywracam zaszyfrowane dyski do stanu używalności. http://olx.pl/oferta/odzyskiwanie-danych-klonowanie-dyskow-ransomware-data-recovery-CID619-IDdgP3l.html Ostatnio namiętnie oddaje się walce z plagą ransomware. To takie wirusy, co to dysk zaszyfrują i bitcoinów chcą za pdszyfrowanie. Na 8 maszynkach wirtualnych na serwerze, cały czas testuję nowo wychodzące ransomware i staram się znaleźć na nie sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoBrakesSteve Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Dużo się tego nazbiera Rower- to przedewszystkim Rolki, bieganie, nordic walking, outdoor, longboarding, snowboarding, narciarstwo i z aktywności to chyba na tyle Jak każdy czasem przejdę się również na basen czy na siłownię.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidK Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Bbc super akwarium. Też mam akwaria pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Ja tydzień temu też u siebie powiekszyłem akwarium, choć to głównie młodego, ale pasja przejeta po mnie (jedna z moich dawnych pasji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiz122 Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Zdecydowanie bieganie. Jeżeli nie jeżdże na rowerze, to staram się biegać chociaż kilanaście minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peria Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Moim hobby jest piłka. Lubię czasami trochę zagrać z kolegami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Dzień dobry Solarigrafia - fotografia otworkowa, aczkolwiek ostatnio coraz mniej czasu na konstruowanie aparatów. Kilka prac poniżej. LO w Wyszkowie - naświetlanie około pół roku. Zabytkowy młyn w Niegowie - naświetlanie ok. 4 miesiące. Remont dzwonnicy - pół roku naświetlania. To samo miejsce, porównanie. 2 miesiące naświetlania <-> pół roku naświetlania. Pozdrawiam, Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papir21 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Poza rowerem to siłownia o ile można to nazwać hobby. Do tego czasami jakaś książka. Nic specjalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.