99Lukasz Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam!Na pewno większość z nas ma jeszcze drugie hobby niż jazda na rowerze. Byłoby super, gdybyście w tym temacie umieszczali zdjęcia swojego równie ciekawego zajęcia poza kolarstwem. Wstawiając fotkę, napiszcie krótki opis dotyczący tematu Waszej pasji. Myślę, że wiele forumowiczów chętnie sprawdzi nasze pozostałe zainteresowania Zacznę więc od siebie. Poza rowerem, posiadam duże zamiłowanie do gry na perkusji. Uwielbiam ćwiczyć i poprawiać swoje umiejętności co do bębnienia. W niedalekiej przyszłości chciałbym założyć własny zespół rockowy, bądź reggae Lubię również nagrywać tzw. drum covery, (Coverowanie dowolnego utworu na perkusji) by następnie je wstawiać na popularny serwis filmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Zdjęcia? Muszą być? Ja jeszcze Pasjonuję się F1 i robieprognozy pogody na wyścigi dla jednego z portali... po za tym lotnictwo, astronomia i wiele innych... trudno tak wszystko opisac i sfocić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99Lukasz Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Zdjęcia? Muszą być? Niekoniecznie trzeba wstawiać fotki, no ale w miarę możliwości chociaż jedną wrzucić, to byłoby super. Wtedy całość wygląda jeszcze bardziej przyjemnie trudno tak wszystko opisac i sfocić Wiadomo, sam również posiadam więcej zainteresowań i ciężko wszystkie wypisać, ale przedstawiłem taką główną pasję, w którą wkładam wiele serca. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzak Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 To macie coś od Dzaka, lubie klecić modele samochodów tiry i rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 W czasach, gdy miałem rowerową przerwę zajmowałem się fotografią. Nawet jakoś mi szło, ale gdy wróciłem na rower aparaty poszły w kąt. Zaraz pojawią się głosy, że jedno nie wyklucza drugiego, ale to nie prawda. Żeby nie robić zdjęć "do kotleta" trzeba przeczytać kilka książek i popatrzeć jak inni to robią. Potem trzeba każdą scenę przemyśleć i poświęcić dłuższą chwilę na post processing. A to wszystko kosztuje i to dużo... Pal sześć pieniądze - czas, to jest to czego zaczęło brakować. Mam blog, na który wrzucałem co ciekawsze zdjęcia (wedle mojego uznania rzecz jasna): http://marcinklosphotography.blogspot.com/ Data ostatniego wpisu jest znamienna, bo wtedy mniej więcej chyba kupiłem pierwszy rower po latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ostatnio wkręciłem się w bieganie po górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esp Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Kiedyś grywałam na gitarze. Nawet obecnie mam dwie. Jednak od paru lat bardzo rzadko są one w moich rękach. W sumie chyba głównie brakiem czasu i motywacji do nauki jest to spowodowane. Może kiedyś wrócę jeszcze do tego. Aż trudno mi uwierzyć w to, że pierwszą gitarę (ta po lewej) kupiłam w 2008r. Poza tym bardzo lubię udzielać się charytatywnie. Już bardzo dużo było akcji, w których brałam udział. Niezapomniane wrażenia, znajomości, doświadczenie. Mam nadzieję, że będzie ich jeszcze więcej. Taka mała kolekcja się robi: Hm no oprócz tego jeszcze lubię sobie poćwiczyć w zaciszu swojego pokoju. PS. Dzięki za ten temat, bo zmotywował mnie do wyciągnięcia gitar i zrobienia zdjęć. Od razu nastroiłam i zagrałam parę kawałków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99Lukasz Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 PS. Dzięki za ten temat, bo zmotywował mnie do wyciągnięcia gitar i zrobienia zdjęć. Od razu nastroiłam i zagrałam parę kawałków. No to super! Co jak co, ale zabawa muzyką jest znakomita. Sam często po kilkudniowej przerwie od instrumentu nie mogę się nim nacieszyć i gram do woli Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esp Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Zazdroszczę, bo zawsze marzyło mi się, żeby nauczyć się grać na perkusji również. Może kiedyś to marzenie spełnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99Lukasz Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jak najbardziej polecam. Można się nieźle wyładować naparzając w bębny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shah Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja jestem krótkofalowcem. Kiedyś zajmowałem się też fotografią analogową, ale odstawiłem to hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Zbieram banknoty http://www.gawelbanknoty.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jako nastolatek miałem wiele zainteresowań. Część z nich pozostała do obecnego wieku ale najbardziej mnie kręci turystyka więc oprócz turystyki rowerowej chodzę po górach... na ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpawel76 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Nurkowanie i fotografia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Hej :-) Kiedyś grałem w piłkę nożną w amatorskim klubie z małego miasteczka. Było to jedyne zajęcie, które mnie pochłaniało. Niestety musiałem przestać. Zerwałem więzadła w kolanie i piłka sie skończyła. Po operacjach i rehabilitacji już to nie było to. Z tamtych czasów pozostała mi pasja do piłki. Oglądam w miarę wolnego czasu sporo meczów, śledzę nie tylko naszą rodzima ligę ale też zagraniczne. Na dziś oprócz pasji związanej z rowerem lubię czytać książki, robić zdjęcia (fotograf ze mnie kiepski). Ale najwięcej czasu poza pracą zajmuje mi rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzak Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Ostatnio wkręciłem się w bieganie po górach A to rower ci się popsuł? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Szachy I to zapewnia dobrą równowagę. Rower ćwiczy ciało, a szachy umysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Powitoł Zbieram banknoty http://www.gawelbanknoty.pl/ Coś jak ja Kolekcję mam małą, bo Żonka też ma hobby: wydawanie Moje w obrazkach - noże i sprawy okołonożowe Czasem jakąś pochwę machnę Jakiś nóż zrewitalizuję. Nowa rękojeść starego gerlacha: Odświeżenie sierpaka: Rzadziej machnę jakąś reckę noża produkcyjnego - sog flash 2 tudzież zrealizuję zamówienie na urządzenie strzelające - tu dla Chrześnika: To dla mnie Jak ktoś, coś w sprawie noży to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 12 Września 2015 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Porcelan jak zobaczyłem tytuł tematu to spodziewałem się tu fotki makro jakiegoś Benczmejda w stylu Maby bo chyba lubisz A w temacie - ja również lubię noże choć od kiedy wkręciłem się totalnie w rowery zamiłowanie do ostrości zeszło na drugi plan. Do tego fotki, hobbystycznie, w zależności od tego co uda mi się sfotografować i odpowiednio podkręcić programami graficznymi To moja skromna strona http://lubiechlebzesmalcem.digart.pl/digarty/ pzdr ps. pochwę to większość czasem machnie i się nie chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majejaje Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 To macie coś od Dzaka, lubie klecić modele samochodów tiry i rowery mamy z synem ciekawe hobby projektujemy puzzle 3d, różne budowle, zamki lub autka. Nie mamy niestety w posiadaniu drukarki 3d, żeby realizować nasze projekty, ale zlecamy to na platformie 3d designers. Drukują takie puzzle z żywicy, która jest trwała tak samo jak te inne puzzle drewniane co są dostępne na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witam, u mnie praktycznie od zawsze, podobnie jak rower, jest rysowanie. Ostatnio co prawda mam na to coraz mniej czasu, ale raz na parę miesięcy coś tam sobie jeszcze nabazgram. A od jakiegoś czasu wkręciłem się troszkę mocniej w fotografię. Kilka moich zdjęć można obejrzeć na naszym forum w tematach "codziennie jedno zdjęcie" czy "Jedna wyprawa-jedno zdjęcie". No i sprzęt audio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 zaiaszczo rysujesz !!!! moim hobby w ostatnim czasie ( 7 lat ) jest moja mała wiecznie nie zadowolona córeczka ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huberto3r Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 @elkaziorro świetne rysunki, pełna profeska. Ile zajmuje Ci narysowanie takiej pani? Ja poza rowerem to jeżdżę na snowboardzie, czasem bujnę się terenówką na poligon (chciałbym częściej) i prowadzę bloga o rowerach i nie tylko:http://www.bertfreeride.pl . Lubię chodzić po górach z plecakiem i podróżować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Dawniej dzięki pewnej szkole zajmowałem się epizodycznie grafiką warsztatową, rysunkiem i malarstwem, rzeźbą w tym snycerstwem, oraz grafiką komputerową dwu- i trójwymiarową w zakresie reklamy wizualnej. Od dziecka interesowałem się techniką, szczególnie rysunkiem technicznym, od paru lat, zgodnie z niemal już posiadanym zawodem - mechatroniką, w szczególności elektryką, elektrotechniką i mechaniką. Wiem też co nieco na temat pożarnictwa. Nie są mi obce fora strazak.pl, forum.knives.pl, swiatelka.pl, cnc.info.pl oraz forumsep.pl. Od święta odwiedzam też ifp.pl Dużo czasu spędzam w warsztacie, szczególnie zimą. Poza tym co trzeba zrobić, zajmuję się ślusarstwem, mechaniką precyzyjną i stolarstwem, co lubię najbardziej. Drewno to bardzo wdzięczny materiał.Od dwóch lat jestem też amatorem piwa rzemieślniczego z Polski i nie tylko. This is revolution! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Zaczynam szukać starych rupieci zwiazanych z PRL-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.