gregorek Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć, taka ciekawostka.. jadąc usłyszałem lekkie tarcie, sekundę później bęc! Urwany zacisk, wygięta tarcza, złamany adapter. Szczęście, że rama cała. Wszystko dokręcone jak należy i tak się zastanawiam co mogło być przyczyną feralnego zdarzenia? Macie jakieś pomysły? Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez gregorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Pękł sam zacisk, czy adapter? Jaka jest wielkość tarczy? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 urwane oczko w zacisku ( to na śrubę), adapter złamany, tarcza 180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja obstawiam, że wpadło CI coś w tarczę i zablokowało się o zacisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesk83 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 jedyne co mi podchodzi do glowy to ze moglo podbic jakiegos kamola ktory utkwil w tarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 ale aż tak,<szok> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Przyjrzyj sie uważanie zaciskowi, jak coś uderzyło, to będzie widać, poza tym powinno to też być słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi