Skocz do zawartości

[Wyjazd] Włochy, Dolomity od około 29/08 (na ok 2 tygodnie)

hubertp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pakuję rower szosowy do samochodu i jadę na około 2 tygodnie w góry w Dolomity. Jako że w grupie raźniej a miejsca w samochodzie (po rozłożeniu) na max 3 rowery/osoby to fajnie jakby ktoś chciał sie dołączyć.

Mam lokum u znajomej w Trento na 2 tygodnie wiec będzie wygodnie i tanio (+ benzyna, jedzenie plus jakies grosze za całe mieszkanie w sezonie). 

W planach jazda rowerem po drogach (mam tylko szose) do takich miejsc jak Stelvio, okolice jeziora Garda, blisko do Bormio itd. Kto był ten wie. Miasto idealne na wypady z rana i byczenie się wieczorami. Byłem tam jakiś miesiąc temu na weekend ale wracam bo góry są niesamowite.

Last minute, wiem, ale temat jak najbardziej serio. Miejsce mam zapewnione na 2 tygodnie bo znajoma wyjeżdza na wakacje więc nie trzeba sie tłuc w jakiś hotelach albo po namiotach.

Troche  o mnie: 28, facet, sporo jeżdzę po górach szosą (głównie Szwajcaria i Polska). Start z okolic Poznania i jazda przez noc (ewentualnie nocleg gdzieś po drodze).

Więcej info na PM ale czas goni. Ja jadę bez względu czy ktoś się dołączy czy nie.

Wypad może być (trochę) krótszy, mogę sie dostosować (w ramach rozsądku). 

Pozdrawiam,

hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...