MakHom Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Cześć Tak jak w temacie. Chcę kupić dirta najlepiej duala +/- 2000 zł. Chciałbym żeby był nowy, ale jak znajdzie się jakiś zacny używany to też będzie. Macie jakieś propozycje? Z góry dzięki
Ziemko Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Postaw na Polski produkt http://katalog.bikeworld.pl/2015/web/produkt/rowery/dirt_slopestyle/ns_bikes/42649/zircus
djzatorze Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Takie cuś, na większym wypasie niż ten Zircus, ale używany.
wacekx Napisano 29 Sierpnia 2015 Napisano 29 Sierpnia 2015 Cześć Tak jak w temacie. Chcę kupić dirta najlepiej duala +/- 2000 zł. Chciałbym żeby był nowy, ale jak znajdzie się jakiś zacny używany to też będzie. Macie jakieś propozycje? Z góry dzięki Mam dirta i chcę go sprzedać. Składany na zamówienie. Jeśli cały czas aktualne mogę ci przesłać spis części i link do aukcji na allegro bo mam zamiar go wystawić, ale to dopiero w poniedziałek bo oddałem go na weekend do sklepu w celu sprawdzenia stanu technicznego. Stan bardzo dobry. Rama author exe. Cena ok. 2100 do negocjacji
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.