Paweł 13 Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 witam jak mam zamontowac stery a-head i jakie wybrać do ramy LEADER FOX ROVER http://www.amigo-bike.pl/shop/?sub=shop&as...er=142&kind=990 bardzo prosze o pomoc bo składam rower ale mam problem zesterami ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Kupilem ramke rover dla ojca w znanym sklepie A... - polecono mi stery Vp ( konkretnie model A41 AC - bo mialo byc tanio i solidnie ) i jak na razie wszystko ok - ale przyznaje tez ze kilometrow jest na razie nakrecone malutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 ja do ramki LF Maxx Pro (praktycznie to samo co Rover z niewielkimi różnicami) mam stery Accent AC-N11, kosztowały 39zł i jestem bardzo zadowolony, bo póki co żadnych luzów, pisków, zgrzytów czy cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 ralf a ile KM zrobiłeś na tych sterach?? ralf daj jakieś fotki twojego bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 wiec na sterach zrobiłem 3699km i chodzą jak nowe, smiagm po górach, szosa, deszcz i błoto i nic im nie ma, moze troche sie napisy zdarły, ale wcale nie dziwne bo pancerze mi o nie ocieraja a fotki wrzuce zaraz na pinkbika i dam linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 a41ac firmy VP sa wytrzymale i mozesz je brac kosztuje 49zl chyba. Maja kulki zamkniete na stałe w miskach... trzymaja mi juz 6miesiecy w streecie nie dostaje sie do nich syf! Pozdro. POleK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.