Paweł 13 Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 witam jak mam zamontowac stery a-head i jakie wybrać do ramy LEADER FOX ROVER http://www.amigo-bike.pl/shop/?sub=shop&as...er=142&kind=990 bardzo prosze o pomoc bo składam rower ale mam problem zesterami ;/
BART_osz Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 Kupilem ramke rover dla ojca w znanym sklepie A... - polecono mi stery Vp ( konkretnie model A41 AC - bo mialo byc tanio i solidnie ) i jak na razie wszystko ok - ale przyznaje tez ze kilometrow jest na razie nakrecone malutko.
ralf Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 ja do ramki LF Maxx Pro (praktycznie to samo co Rover z niewielkimi różnicami) mam stery Accent AC-N11, kosztowały 39zł i jestem bardzo zadowolony, bo póki co żadnych luzów, pisków, zgrzytów czy cos w tym stylu
Paweł 13 Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Napisano 13 Sierpnia 2006 ralf a ile KM zrobiłeś na tych sterach?? ralf daj jakieś fotki twojego bika
ralf Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 wiec na sterach zrobiłem 3699km i chodzą jak nowe, smiagm po górach, szosa, deszcz i błoto i nic im nie ma, moze troche sie napisy zdarły, ale wcale nie dziwne bo pancerze mi o nie ocieraja a fotki wrzuce zaraz na pinkbika i dam linka
PoleK Napisano 18 Sierpnia 2006 Napisano 18 Sierpnia 2006 a41ac firmy VP sa wytrzymale i mozesz je brac kosztuje 49zl chyba. Maja kulki zamkniete na stałe w miskach... trzymaja mi juz 6miesiecy w streecie nie dostaje sie do nich syf! Pozdro. POleK
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.