grifter Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 Chcę zakupić takie oto [pedały] gdyż te firmowe co siędzą w rowerze, nie za bardzo się nadają do jazdy. Mam jakieś dziwne wrażenie, że jak mocniej je nadepnę to je ułamę Może ktoś miał do czynienia z takimi Authorami? Waham się a chciałbym je kupić. Warto? A może doradzacie coś innego w podobnej cenie. Najlepiej platformy Pozdrawiam
Mod Team Pixon Napisano 12 Sierpnia 2006 Mod Team Napisano 12 Sierpnia 2006 Spokojny bądź, kolega jeździ na takich platformach chyba już drugi sezon i jeszcze ich nie zajeździł teraz niedawno tylko wymienił piny i są jak nowe. Pedały dobre, ale cieżkie :029: .
grifter Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Napisano 13 Sierpnia 2006 Bardzo ciężkie? Chyba dam radę nimi kręcić Dzięki za podpowiedź, chyba się jednak skuszę. pozdrawiam
ZyGmUnT Napisano 13 Sierpnia 2006 Napisano 13 Sierpnia 2006 Kumpel wytępił takie w 2tygodnie. Powypadały piny, w łożyskach trzeszczy, luzy itd No ale on lubi sobie poskakać na swoim A6
Paweł 13 Napisano 13 Sierpnia 2006 Napisano 13 Sierpnia 2006 mam takie authorki już z 2 lata trzymaja sie dobrze dobra przyczepnosć do buta ja je polecam jak na razie niemam zadnych luzów tylko lakier mi zeszedł
grifter Napisano 20 Sierpnia 2006 Autor Napisano 20 Sierpnia 2006 Więc zakupiłem. Pedały przeszły już lekkie testy Naprawdę mi się podobają. Bardzo fajnie trzymają się na nich nogi. Z mojej strony, jeśli ktoś szuka w miarę tanich pedałów, polecam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.