Raku6 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Witam, ostatnio na trasie złapał mnie deszcz i cały syf z drogi znalazł się na koszulce. Mam teraz problem z jej dopraniem. Czy macie jakiś pomysł jak ją wyczyścić ? Posiadam :http://www.endurasport.com/products/?ProductID=50 Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 a próbowałeś ją w ogóle wyprać (najlepiej ręcznie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Jak zabrałeś na plecy ropopochodne to może być kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raku6 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 No tak, prałem ze 3 razy w pralce, raz ręcznie z użyciem specjalnego mydełka do plam, moczyłem w wodzie z dodatkiem odplamiacza. Jedyne co udało mi się osiągnąć to to, że plamy zbladły ale nadal są widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Benzyną ekstrakcyjną w ostateczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 O czarnej mówisz? Mam białą, złapała plamy z dwa sezony temu i ślady są po dziś dzień. Imo najlepsza metoda - olać. Poza tym widać, że jeżdżona, a nie noszona na komunię czy do cioci na herbatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raku6 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Taa, jasne że mam białą Czyli "stylówy" nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ja swoją doprałem w vanischu, czy jak sie to pisze . Nie bylo łatwo ale plamy puściły . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Prać w pralce z dobrym detergentem i z biegiem czasu jak nie znikną to na pewno zbledną. Nie ma co rwać włosów, to tylko koszulka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.