kamfan Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Tak, niestety nie działa. Poza tym Locus obciąża ponad 2 razy bardziej procesor (większe zużycie prądu) od TrekBuddy. Potrzebuje czegoś takiego jak TrekBuddy tylko z opcją płynnego zooma mapy. Edytowane 18 Października 2015 przez kamfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Nie wiem na ile ta mapa ma być rowerowa ale w temacie normalnych nawigacji do używania offline fajna jest Here Maps (Nokia). Można pobrać używać online jak również pobrać offline a w aplikacji w prosty sposób zablokować komunikację z internetem (dla kogoś kto nie ma dużych pakietów internetowych). Testowałem - jest OK. Z darmowych jeszcze daje radę UMPCL - ale to dla garmina. Ogólnie na tą platformę jest sporo mam topograficznych oraz turystycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi