Thaurus Napisano 23 Sierpnia 2015 Napisano 23 Sierpnia 2015 Witam. Posiadam od 20 lat wysłużonego Unibike Trawers i chciałbym zmienić go na nieco inny rower. Ten ma stalową ramę, 26' calowe koła i jest bardzo ciężki - na tyle, że nie jestem w stanie się na nim rozpędzić więcej niż 25 km/h. Jestem facetem o solidnej wadze - teraz prawie 130 kg. To, co sobie wymyśliłem, to rower na aluminiowej ramie, z kołami 28'. Budżet mam mocno ograniczony i nie chciałbym przekroczyć 1000-1200 zł. Wiedząc, że nowy rower z porządnym osprzętem trudno kupić za podobną cenę rozglądam się za używanym. Co możecie poradzić? Na szybko znalazłem niemieckiego Pegasusa Solero AluLight za 750 zł i podobnego Holendra RIH z-900 za 1000 zł - czy przy mojej wadze będzie to dobry wybór?
Mod Team durnykot Napisano 24 Sierpnia 2015 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.