MPAKER Napisano 23 Sierpnia 2015 Napisano 23 Sierpnia 2015 Witam niedawno byłem w szwecji i pewien kolega porzyczł mi tam swój rower bardzo on mi sie spodobał i chciał bym kupić sobie taki sam lecz nie mogę nigdzie takiego znależć. Załączam jego zdjęcie. Prosze o pomoc.
Roonin Napisano 23 Sierpnia 2015 Napisano 23 Sierpnia 2015 Po przednim widelcu i sterówce 1" wnioskuję ze to jakiś staroć. Ciężko bedzie ustalić co to jest . A co ci sie w tym rowerze tak podoba? Może znajdziemy coś podobnego.
MPAKER Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Napisano 23 Sierpnia 2015 jeszce żaden rower nie był dla mnie taki wygodny jak ten a miałem juz ich sporo
Roonin Napisano 23 Sierpnia 2015 Napisano 23 Sierpnia 2015 Prawdopodobnie jezdziłeś na za dużych ramach. A ramy zbliżone stylem do tej zobacz tutaj. http://www.forumrowerowe.org/topic/171852-roweryramy-hardkorowe-sztywniaki/ Zaraz dostanę joby od reszty wiary że prawie kultowe ramy porównuję do tego czegoś No ale zobacz post 31 na stronie 2
siimon Napisano 24 Sierpnia 2015 Napisano 24 Sierpnia 2015 To są ramy zblizone stylem? Rama pod wideł 160mm vs sztywna staroć na kolach 26? Bądźmy poważni. Wyznacznikiem wygody nie jest marka i model ale odpowiedno dobrany rower (razmiar, geometria, koła, kierownica...) do wzrostu, długości nóg, stylu jazdy i terenu. Nawet jezeli jakimś cudem znajdziesz taki sam lub bardzo podobny rower to jeszcze musisz dobrać ten sam rozmiar oraz ustawienia kierownicy i siodełka Nie tędy droga Pakerze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.